- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли голотата пред родителите си?
мен ма е срам пред наще да хода гол щот кво ся да си глата ташаците (извинявам са за тоя израз) срам ма е
ПАХаххахах да вее направо аз гол по патлак ходя из дома ми....![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
аве вси4ки тука сме пи4ове , моми4етата ..... и те са пичове така 4е ко ша та е срам![]()
![]()
![]()
от майка ми не ме е срам ..
пред баща ми най-много лятото по бански![]()
а братя и сестри нямамНо едва ли щях да се срамувам ...
е зависи де ..
От Майка ми не се притеснявам.. но от баща ми ..![]()
++Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
Ходила съм пред майка само по прашки и няколко пъти само по бюстие ама за кратко.Иначе пред баща ми не пък и защо трябва в къщи да се разхождам гола?!
МЪжко съм,и пред нашите си се разхождам най-много гол до кръста ... просто ме е срам да се покажа по бельо...а и пред сестра ми някак си ми е неудобно![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
по боксерки пред майка ми защо не. е някой път ако боксерките не са най си слагам едни къси панталонки. А и по принцип не приемам да съм гол в ежедневието. Бях на море една година с приятели и всичките си ходят по шнур, но аз не бих го направил. някой даже се къпаха заедно![]()
Да само лятото си ходя гол до кръста и не ми пука ,но иначе крия сичко![]()
Аз лично не се разхождам по пе**с пред нащепо бельо може но по-рядко. Според мен това са навици и чувство за срам
А като съм сам ест. че и голичък се разхождам
![]()
![]()
По боксери пред всеки от мойто семейство.. гол пред никого![]()
пред сестрите ми мога и гола .. пред баща ми и майка мии наи много по белйо ..срам ме е все пак
![]()
И аз съм мъжко .. най-много да изтичам през хола по-боксерки , иначе никакъв шанс да си вея оная работа пред наще![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не, разбира се. Развявам си пишката пред майка ми![]()
Що за тъпа тема... кво ли няма да измислите.
не, никога, мен ме е срам да се съблека по бельо, какво остава гола! А и някак си .. Не би трябвало, не е хубаво
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Мене не ми пука!Лятото се разхождам из къщи по боксерки,независимо,кой ме гледа,даже съседите са ме виждали!![]()
А иначе вечер като спя съм чисто гол.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Не ме е срам от никого.Баща майка няма проблем.Те са ме гледали от едно парче месо,не разбирам къв е проблема.лятотот доста често се случва да ходя гола в къщи или по прашки и сутиен.