- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- csrss.exe
всеки път когато си включа компа ми излиза грешка че този файл го няма в c:/................/.............../............../config/csrss.exe мисля че така се нарича файла ще проверя днес![]()
имал съм вирус ясно ми е и тва ми е проблема че сега като го нема как да го въстановя и сичко да си бъде наред![]()
имам го файла но не е този който е в c/:windows/config/csrss.exe ми излиза като грешка при всяко включване на компа как да го оправя това ми е проблема на мен ми е ясно че е вирус и го нямазащото антивирусната го ликвидира
![]()
Ами до колкото прочетох проблема се решава, чрез промяна на един ключ в регистрите:
1. Отвори си прозореца "RUN" и в него напиши "regedit"
2. Сега трябва да отвориш: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "
- Там трябва да има стойност с име "Shell", която по принцип трябва да е свързана с "Explorer.exe", но в твоя случай тя мисля, че е "Explorer.exe C:\WINDOWS\Config\csrss.exe"
Трябва да смениш "Explorer.exe C:\WINDOWS\Config\csrss.exe", така че да съдържа единствено "Explorer.exe"...
Рестартираш компа и виж как ще е сега!![]()
Управи сеа и преди това пробвах някаква програма да управя грешки като тоя и не стана но поне някои грешки ги поправи и сега си е сичко наред Мерси много
![]()
хе-хе... - радвам се, че можах да ти помогна!![]()
Считам темата за приключена.Първоначално написано от lubo111
![]()