.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: csrss.exe

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria

csrss.exe

всеки път когато си включа компа ми излиза грешка че този файл го няма в c:/................/.............../............../config/csrss.exe мисля че така се нарича файла ще проверя днес

Град
    razgrad, bulgaria
    имал съм вирус ясно ми е и тва ми е проблема че сега като го нема как да го въстановя и сичко да си бъде наред

Град
    razgrad, bulgaria
    имам го файла но не е този който е в c/:windows/config/csrss.exe ми излиза като грешка при всяко включване на компа как да го оправя това ми е проблема на мен ми е ясно че е вирус и го няма защото антивирусната го ликвидира

Ами до колкото прочетох проблема се решава, чрез промяна на един ключ в регистрите:

1. Отвори си прозореца "RUN" и в него напиши "regedit"
    2. Сега трябва да отвориш: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "

- Там трябва да има стойност с име "Shell", която по принцип трябва да е свързана с "Explorer.exe", но в твоя случай тя мисля, че е "Explorer.exe C:\WINDOWS\Config\csrss.exe"

Трябва да смениш "Explorer.exe C:\WINDOWS\Config\csrss.exe", така че да съдържа единствено "Explorer.exe"...

Рестартираш компа и виж как ще е сега!

Град
    razgrad, bulgaria
    Управи се а и преди това пробвах някаква програма да управя грешки като тоя и не стана но поне някои грешки ги поправи и сега си е сичко наред Мерси много

хе-хе... - радвам се, че можах да ти помогна!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubo111
    Управи се а и преди това пробвах някаква програма да управя грешки като тоя и не стана но поне някои грешки ги поправи и сега си е сичко наред Мерси много
    Считам темата за приключена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си