писна ми вече...аз съм момиче на 16 години др не ви трябва да знаете..омръзна ми от баща ми имам чувството че се е побъркал... сносщи си седя аз на компа и майка ми и сестра ми (снощи си беше дошла) почват да отсервират масата обаче аз тоя път не станах..всяка вечер аз го правя и си викам ай ся те малко и понеже баща ми работи на 2 места и ве4ер се прибира към 11 12 а сестра ми седи у баба ми и дядо ми защото училището и е точно до техния блок а ние живеем в доста отдалечен квартал и сестра ми си идва унас само в събота и неделя ..и сносщи баща ми изведнъж избухна майка ми отиде да мие чинии той викна по мене че нищо не сам правела нарече ме 'ти си мърша като майка си' вие нищо не чистите секви такива а унас няма даже и едно петънце секи ден пускам прахосмокачка бърша прах и мия чиний..снощи баща ми удари 1 4иния в пода до майка..после ме удари мен имам синина на лицето незнам след малко как ще ида на училище...направо не издържам тогава му казах аз ще си фана пътя и ша се махна от тука той почна да ме дърпа и вика айде махай се..знаете ли имам смелостта да го направя само да имах пари и веднага бих се махнала не мога поевече така исках да кажа на някой извинявайте ако съм ви отегчила