В момента аз само мога да предполагам, как точно стоят нещата във вашето семейство, защото от поста ти не става много ясно...
Първо искам да запитам, това ли е първия път, в който баща ти - ти посяга или това е поредния от много пъти? Другото което си мисля в момента, че е възможна причина, ако баща ти по цял ден е на работа (спомена, че работи на две места и се прибира доста късно) - възможно е да се връща изнервен от работата, която върши и това да е довело до това избухване... Сега не искам да помислиш, че оправдавам действията и постъпката му!
- Предполагам, че доста хора като малки са имали проблеми с родителите си... или поне при мен имаше и хубави и лоши моменти. Случвало се е да ми се карат жестоко, да ми забраняват куп неща, да ме наказват, както и да отнеса по някой и друг шамар, но винаги аз съм си бил виновния за това, тъй като върших какви ли не "щуротии", а и не слушах много-много! Въпреки всички тези "премеждия", в момента се гордея с това как съм се изградил, като личност и то благодарение на родителите си. Хубаво е да поговориш на четири очи с майка си и да видиш, какво тя мисли по повод на тези "избухвания" по отношение на баща ти.
П.С. - И накрая ще повторя това, което казаха и преди мен: "По лесно е да избягаш от проблемите си, от колкото да се изправиш лице в лице срещу тях и да се бориш!", но имай в предвид, че дори да избягаш това няма да реши проблемите ти, а само ще ги отложи във времето!