значи..родителите ми са от 17 години женени..преди 5 години си купихме апартамент той е на името на баща ми..да зависими сме финансово от него защото в момента го изплащаме този апартамент който е доста голям и скъп и само със 250 лева заплатата на майка ми не става..баща ми работи на 2 места от сутрин до след обяд в една фирма след това кара такси до през нощта..не го виждам много често..той е добър човек и аз съзнавам колко много му коства да усигори всичко на нас трите...но понякога не е прав,аз винаги помагам унас 4истя отменям мама в някой отношения опитвам се да помагам на сестра ми с уроците а се опитвам и да се оправям и с мойте си уроци в момента съм наказана от баща ми да не излизам никаде докато не си оправя 2ката по математика напълно си изпълнявам наказанието без да противореча уча серизно и започвам да се справям..и преди е избухвал и ме е удрял и мен и сестра ми не много често но когато го направи е доста сериозно сега имам 2 синини на лицето и си ударих главата когато ме блъсна снощи сега много ме боли но не съм казала на майка ми ..незнам какво да си мисля от една страна мисля че е от напрежението което го заобикаля и не само него..а от друга мисля че не е правилно да се постъпва така знам че всеки има трудни периоди обичам си родителите знам че баща ми не е изверг но съм раздвоена той винаги ми е давал всичко което искам никога не съм лишавана знам какво е да нямаш и да искаш и разбрам от 1вия път като ми се каже не опитвам се да съм добра дъщеря незнам защо той не го разбира извинявайте за изгубеното време благодаря на всички които се отзоваха на темата мерси и за съветите