Цитирай Първоначално написано от s1db1
майка ми не я удрял никога тя самата ми го е казвала,и искам да спомена 4е не само той плаща заемите по апартамента и ремонта му цялата заплата на майка ми отива направо в банката,а баща ми ми е разказвал как като малък са го наказвали родителите му ( с които ние въобще не се виждаме и не говорим тати ги държи надалеч от нас) и са го наказвали много гадно казва че не е имал хубаво детство и се чудя дали може би това е някаква семейна черта да биеш децата си ?
Ами и това, че родителите на баща ти не са се държали много добре с нещо също оказва влияние! Моя съвет е да споделиш с майка си и тя да поговори с баща ти... До колкото разбрах положението, не е чак толкова страшно, че да се говори за разводи и тем подобни щуротии, които ще разбият семейството Ви на парчета... Всичко се свежда до прекълено големия товар стоварващ се на плещите на баща ти в момента! Да работиш по толкова часове изобщо не е лесно и явно след като се прибере, малко му трябва за да прелее чашата... Все пак изобщо не е хубаво да Ви посяга!

П.С. - Постави се от части на мястото на родителите си (в частност на мястото на баща си) - влез им в положението, слушай в къщи, помагай и така... Надявам се нещата да се подобрят в скоро време!!!