Ами моята история е следната...Имах приятелка за която многоо хора могат само да си мечтаят...Споделяхме си абсолутно всичко, нейното мнение беше винаги първо за мен, бяхме постоянно двете... винаги неразделни...Повече и от сестра ми беше даже... Нооо преди около 3 седмици тя си хвана гадже Даже не разбрах и как стана, просто една вечер ми звънна и каза че ходели В началото се зарадвах за нея естествено... но после ни запозна Ужас беше тръгнала с най- големия боклук в града !!! На втория път когато излязохме заедно вече си показа рогата и толкова лошо впечатление ми направи че по голям изруд не бях виждала... Той явно забеляза че не го харесвам и от там почна всичко.... Тя спря да ми звъни, да споделя , спря да ми е приятелка... Това супер много ме нарани ... а беше казала че никога няма да ме замени за момче!!! И сега незнам какво да правя , страшно ми липсва но в същото време се чувствам много обидена... Ако се чувства щастлива няма да и преча но имам предчувствието че цялата тази работа няма да свърши добре между тях... Някакви предложения ???