.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Бившата ми най-добра приятелка ;(

Ами моята история е следната...Имах приятелка за която многоо хора могат само да си мечтаят...Споделяхме си абсолутно всичко, нейното мнение беше винаги първо за мен, бяхме постоянно двете... винаги неразделни...Повече и от сестра ми беше даже... Нооо преди около 3 седмици тя си хвана гадже Даже не разбрах и как стана, просто една вечер ми звънна и каза че ходели В началото се зарадвах за нея естествено... но после ни запозна Ужас беше тръгнала с най- големия боклук в града !!! На втория път когато излязохме заедно вече си показа рогата и толкова лошо впечатление ми направи че по голям изруд не бях виждала... Той явно забеляза че не го харесвам и от там почна всичко.... Тя спря да ми звъни, да споделя , спря да ми е приятелка... Това супер много ме нарани ... а беше казала че никога няма да ме замени за момче!!! И сега незнам какво да правя , страшно ми липсва но в същото време се чувствам много обидена... Ако се чувства щастлива няма да и преча но имам предчувствието че цялата тази работа няма да свърши добре между тях... Някакви предложения ???

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Щом те е предпочела пред гаджето си - остави я.

Ще си намериш по-добра, уверявам те.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    По-добре поговорете очи в очи и си изяснете всичко

Цитирай Първоначално написано от ospower

Ами така е... Трудно се намират добри приятели, но понякога се случва пътищата Ви да поемат в различна посока! Не е приятно това нещо, зная го от личен опит, но живота продължава и ти с него да вървиш по неравния път, през който преминава всеки от нас!

Както каза "ospower" ще намериш и други добри приятели, но все пак пази в себе си хубавите спомени и със старите приятели!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това вечни приятели няма според мен. И както беше написала по добра и от сестра ми Никога няма да сложа нещо по важно от семейството в сърцето си, в живота си и така. Не мисля, че някога ще имам по-добра приятелка от сестра си. И аз си развалих 10годишното приятелство с едно момиче. Уж най добри приятелки, но явно съм сгрешила. Просто я остави, ще видишш след като скъса с момчето, пак ще ти звънне. Аз ако бях тогава щях да я одрежа, щом като ти е обещала нещо, а всъщност какво ?! Ще намериш приятелка, с която да си споделяш. Просто не се доверявай твърде много на хората, защото рано или късно те предават и ти забиват нощ в гърба и накрая ти страдаш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

shineforme, мойта история горе долу е същатата. Тя си намери гадже, което е от друг град. Често излизаха заедно, ходеше и почнахме по рядко да излизаме. Един път стана една случка с мойто бившо гадже. За да я оправдае, тя излъга гаджето си и аз се оказах виновна. Той ме намрази и забрабрани на приятелката ми да се виджа с мен. Тя след това ми звънна един път, прати ми смс за Рожденият ми ден, но това беше само причина, а всъщност искаше да ми припомни да кажа на гаджето ми да не я търси, защото иначе щяла да се скара с нейното. След около няколко дена след тази случка с лъжата й се видяхме и ме покани у тях, а гаджето й в този момент дойде и ме заплаши да ме убие. След това спря да ми говори и да се виждаме, а ако се видим случайно тя понякога ме заговаря и за да не ни видят заедно и да кажат на гаджето й ме караше да идем по отделно на някое скришно място. Тогава ми казваше, че много са се карали, че я лъжел, че все по рядко идвал да я виждал и т.н. Аз като чух това вече я подминавам. Знам, че гаджето ще е по добре пред приятелка, но все пак не може без да имаш приятели. Така че съвета ми е ако ти е ситинска приятелка ще направи така че да се виждате. Ще направи така че да има време и за двамата. Ако не - спри да поддържаш контакт с нея.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ospower

+++

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не и се меси в живота,тои къв е неин проблем.Можете да сте приятелки независимо от приятеля и.За мен е ясно кви приятелки сте

Re: Бившата ми най-добра приятелка ;(

Цитирай Първоначално написано от shineforme
    Ами моята история е следната...Имах приятелка за която многоо хора могат само да си мечтаят...Споделяхме си абсолутно всичко, нейното мнение беше винаги първо за мен, бяхме постоянно двете... винаги неразделни...Повече и от сестра ми беше даже... Нооо преди около 3 седмици тя си хвана гадже Даже не разбрах и как стана, просто една вечер ми звънна и каза че ходели В началото се зарадвах за нея естествено... но после ни запозна Ужас беше тръгнала с най- големия боклук в града !!! На втория път когато излязохме заедно вече си показа рогата и толкова лошо впечатление ми направи че по голям изруд не бях виждала... Той явно забеляза че не го харесвам и от там почна всичко.... Тя спря да ми звъни, да споделя , спря да ми е приятелка... Това супер много ме нарани ... а беше казала че никога няма да ме замени за момче!!! И сега незнам какво да правя , страшно ми липсва но в същото време се чувствам много обидена... Ако се чувства щастлива няма да и преча но имам предчувствието че цялата тази работа няма да свърши добре между тях... Някакви предложения ???
    Емии.. да ти кажа честно и аз незнам .. но щом е предпочелаа момче за приятелка оставия..Мисля че ше осъзнае грешката и ше съжеляваа..Но , може си ще е късно за неяя ..Ти сама си прецени ..каквото ти подсказва сърцето първо него направии ей това е моя съвет

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Когато се разделят, (а това може би ще е скоро, а и да не е, все някога ще се случи) ще почувства липсата ти. Ще ти се обади, ще ти се извини, ще ти каже, че това, което е направила е било грешка.

Тогава трябва да прецениш дали го казва, просто защото се чувства самотна, или защото е оценила това, което е загубила.
    След което от теб зависи дали ще я допуснеш отново до себе си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    лiim0nсн0o
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Това вечни приятели няма според мен. И както беше написала по добра и от сестра ми Никога няма да сложа нещо по важно от семейството в сърцето си, в живота си и така. Не мисля, че някога ще имам по-добра приятелка от сестра си. И аз си развалих 10годишното приятелство с едно момиче. Уж най добри приятелки, но явно съм сгрешила. Просто я остави, ще видишш след като скъса с момчето, пак ще ти звънне. Аз ако бях тогава щях да я одрежа, щом като ти е обещала нещо, а всъщност какво ?! Ще намериш приятелка, с която да си споделяш. Просто не се доверявай твърде много на хората, защото рано или късно те предават и ти забиват нощ в гърба и накрая ти страдаш.
    Адашке и аз съм на това мнение

Обещала ти била. Това кога? Когато сте били на по 11-12? Нормално е, като си намери гадже, да има по-малко време за теб. Трябва ли, 'щото ти си нямаш гадже, и тя да няма, да стои вързана за теб? Много егоистично мислене. Боклук или не, това е нейният избор и ти си никоя, че да й се месиш. Надали ще скъсат скоро, а ако го направят, не вярвам точно теб да потърси. От нейна страна пък изобщо не е коректно, даже е глупаво да те зарязва напълно и да не оставя вратичка в отношенията ви, но пък щом така е преценила, значи има нещо.

до mArMaLaDkA

Кой ти каза че аз нямам гадже... само че, аз намирах достатъчно време за нея... и когато изляза с него после като се прибера веднага и звънях да я чуя как е....тей че не ми разправяй кой е егоист кой не ако обичаш...

не обичам. обсебваща си, а не винаги хората са готови да приемат представата ти за любов, привързаност, етц. всяко човешко същество се нуждае от лично пространство. Не сте слепени една за друга. Ще ти се случва още много пъти да те зарязват. В този специално грешката си е И в теб. по-дистанцирано отношение към хората, че да не пускаш после теми как са те изиграли

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Когато се разделят, (а това може би ще е скоро, а и да не е, все някога ще се случи) ще почувства липсата ти. Ще ти се обади, ще ти се извини, ще ти каже, че това, което е направила е било грешка.

Тогава трябва да прецениш дали го казва, просто защото се чувства самотна, или защото е оценила това, което е загубила.
    След което от теб зависи дали ще я допуснеш отново до себе си.

+1
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Според мен ако сте били истински приятелки е нямало да позволите да се разделите по-такъв нелеп начин.
    рамо до рамо със себе си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си