shineforme, мойта история горе долу е същатата. Тя си намери гадже, което е от друг град. Често излизаха заедно, ходеше и почнахме по рядко да излизаме. Един път стана една случка с мойто бившо гадже. За да я оправдае, тя излъга гаджето си и аз се оказах виновна. Той ме намрази и забрабрани на приятелката ми да се виджа с мен. Тя след това ми звънна един път, прати ми смс за Рожденият ми ден, но това беше само причина, а всъщност искаше да ми припомни да кажа на гаджето ми да не я търси, защото иначе щяла да се скара с нейното. След около няколко дена след тази случка с лъжата й се видяхме и ме покани у тях, а гаджето й в този момент дойде и ме заплаши да ме убие. След това спря да ми говори и да се виждаме, а ако се видим случайно тя понякога ме заговаря и за да не ни видят заедно и да кажат на гаджето й ме караше да идем по отделно на някое скришно място. Тогава ми казваше, че много са се карали, че я лъжел, че все по рядко идвал да я виждал и т.н. Аз като чух това вече я подминавам. Знам, че гаджето ще е по добре пред приятелка, но все пак не може без да имаш приятели. Така че съвета ми е ако ти е ситинска приятелка ще направи така че да се виждате. Ще направи така че да има време и за двамата. Ако не - спри да поддържаш контакт с нея.