- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившият - какво да правя?
Всичко започна миналата година по това време.Влюбих се,без да знам че ще ми излезе през носа.Той също ме харесваше бяхме гаджета,но се разделихме септември месец.Аз от тогава не съм спирала да го обичам,а наскоро разбрах,че и той още ме харесва.Най-добрата ми приятелка наскоро говорила с него защото не могла да ме гледа да страдам и той и казал че ме харесва,но си имал гадже.Не няма гадже защото не съм го виждала досега с момиче и помолих един приятел да го попита и той му е казал,че няма гажде,но не искал да ме наранява повече!
Някакви съветчета по въпроса???
Едит: т.7 Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
amk933
Ако го искаш обратно отиди и му кажи,но така ще поемеш риска пак да те нарани някой ден.Той сам е допуснал ,че може да го направи и за това не е искал да знаеш ,че още те харесва![]()
Ако се съберете не трябва да му възлагаш големи надежни ,имам предвид ,че винаги трябва да си имаш едно на ум
А според мен трябва да си намериш друг с който няма да имаш тази несигурностУспех
--------------------------------------------------------
И аз така бих казал!Първоначално написано от BlueFace
![]()
Не тъпчи на 1 място - това е най-лошото, което можеш да направиш . . продължавай напред . . и го остави този!Минало е време, намери друг ,с който да го заместиш
![]()
I don`t care .. ;] ..
заеби изобщо не мисли за него...като е казал на тфоита фр че има гадже си е правил гавра само да ти дава някфа надежда...не му обръщаи вниманиее има мноого момчетаа които биха искали да са с теб :P :P
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
сама го каза.. ти си се влюбила той те е харесвал кво се чудиш?
Поговори си с него![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
той като не е с теб пак те наранява и страдаш! ако той наистина искаше да е с теб,щеше да опетате пак,а ти поговори с него и ако не тръгнете пак,просто продължи напред!
разни хора, разни идеали...
Първоначално написано от BlueFace
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ако сте изчерпали всичко няма смисъл да се събирате просто ще усетите че нещата вече не са същите а пък ако се обичате успехх
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Малко, по малко започни контакт с него. От личен опит знам, че докато не ти се изясни сигуацията, ще го желаеш безумно. След това е въпрос на време и на воля да ти мине. Аз съм ЗА да опиташ пак с него. Разбира се, ако си готова да понесеш раните, които може да ти причини.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Според мен е по-добре да се откажеш от него.Знам, че любовта не се забравя просто така, но помисли колко ще страдаш, ако той пак те нарани по някакъв начин.Ще ти е по-трудно да го пеудолееш.Все пак ти си знаеш, но за мен това е правилното решение, лично аз не бих позволила на момче да ме прави на пълната шматка, не е нито първия, нито последния.Момчета бол![]()
еми ако момчето си заслувава , какво чакаш ?!![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)