- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да повдигнем самочувствието си в училище?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Lesno ! Az ne si gradq samochuvstvieto s vunshniq vid , a s akula !![]()
От село съм ..
Не съм първия хубавец ..
Не съм супер умен ..
И въпреки това , си имам самочувствие , щото съм Роден във Враца , живея в Елин Пелин , и ходя в София да подигравам надъханите Софианци ..
А ,а да , не съм и мускулест фитнесджия , че да ги плаша ..
Просто квото ми е на душата го казвам , за тва ме уважават хората , не спирам да говоря , себе си съм , веселяк съм .. и така се печели Респект ..
Разбира се , като стане (рядко е) нещо по-така (жежка обстановка .. някой ме изкарва от релси) избухвам .. може би и за това ме ... "пазят" толкова , и не ми се закачат , защото падне ли ми пердето не подбирам , и се секунди стават .. чудесия![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
и с кво подиграваш надъханите софианци?
толкова ли си респектиран от нас, че ни пишеш с гУлЕма буква?
Как бе, ние сме богове за тях....Първоначално написано от Psychopath*
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
^^^ Пише се софиЯнци. А надъхани "софиянци" са само провинциалистите, дошли тук с голямо самочувствие. Тъпо е да определяш човека по мястото му на рождение, но... някои така правят. И си мислят, че като са от София или живеят в София са нещо повече.![]()
ама в София има само 20-30% истински софяннци всички други са от провинцията.Снощи Слави като почна да пита от Ку-Ку Бенд кой от къде е никой не беше от София,кой от Враца,кой от Шумен,Плевен и т.н.ама всички се водят Софянци и техните деца вече кой съм аз![]()
Изобщо това е голяма простотия с мястото на рождението, но съм се сблъсквала с много надъхани индивиди, които се водят софиянци и вече да ги видим какви богове са. Особено като започнат да говорят за млЕкото, водЪта (и ударението е на "о") и като започнат да твърдят, че говорят най-правилния български език, ме разбиват от всякъде. Обидно е и също наименованието "провицнция" за всичко, което е извън София, а изказванията, че другите градове в България са села, са меко казано глупави
.
Memento moriendum esse!
Въпроса е там ,че щом е от София , е повече от който и да е , от където и да е ..Първоначално написано от gorska
За тва обичам да им натривам нослетата на такива
Защото .. всеки който се мисли за по-добър в нещо , било то коли , компютри и т.н. .. всичко на мен ми е обща култура , и не ми пречи ако днес е повече от мен , утре да знам повече от него , и да съм на 6+ Настроение от ново ...
Не може , аз да обяснявам на съученика ми
"Има часове , в които можеш да изкараш карта за намаление за БДЖ" а той да ми спори "Когато отивам , тогава ще си извадя"
не стига ,че мисля за него , да не се разкарва , той ше ме учи (дето 5 години боравя с БДЖ-то а той нито един път) как се прави и т.н. ... тва е щото е от София , и е Велик
Кратко и ясно ми го каза "Вие в Елин Пелин ако чакате , ние не чакаме"
Грешка .. както и да е , примери 1000 мога да дам , да си затвърдя мнението .. което в момента е доста объркано , ще ме извинявате![]()
ОБличай се добре, прави прическата, слагай фондютена, надувай се ето ти самочуствие при мен работи![]()
един човек най-накрая се изказа по темата....темата не е за софиянците хора,осъзнайте се...темата е за самочувствието в училище...Първоначално написано от toko18
мойто мнение е че не трябва да си вдигаш самочувствието само в училище,ами и по принцип....аз преди бях може да се каже депресирана, но само когато бях насаме със себе си ... иначе хората ме определят като веселячка,душа на компанията...нз как си повдигнах самочувствието,но сега се харесвам...е ест като всички хора,понякога се депресирам,но изключително рядко....моят съвет е просто да бъдете себе си и да се държите все едно сте сам и никой няма да ви съди и критикува....![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Слагаш фондютен...?Първоначално написано от toko18
![]()
А като вървиш по улицата от коя страна си?
The Spark
Гордей се, че си роден във ВрацаПървоначално написано от Pepi Designs
![]()
еlsy![]()
Та... разбрах, че темата не е за софиянците, пък си го знаех и преди, но искам да кажа нещо по въпроса: Имаше едно момиче, което дойде в класа ми от Хасково. И веднъж добре си спомням как едни момчета й казаха нещо от сорта на "Връщай се на село"... А Хасково, както знаете, не е село, а е прекрасен град с още по-прекрасен център... Ето, и в сегашният ми клас има много хора не-от-София, но аз много си ги харесвам, до една от тях седя, така че... А в провинция аз не влагам нищо негативно. За мен това е мястото, което има чист въздух, хубава природа, море евентуално... подредени градове като Стара Загора и Велико Търново...Първоначално написано от Pepi Designs
Пък за БДЖ много ясно, че ти знаеш, та нали ти пътуваш с него...![]()
И от моя клас има 3ма човека от ЕлПе, вс ден пътуват. КоФтИиПървоначално написано от Pepi Designs
хах ... ми самочувствие не е да хо'ий едвам на 5 метроеи кокили, с 20 тона грим по тебе .. пък акъла да го няма ...
тря'а е самочувствив с покритие ..
Горе главата, .. една моя фр кат ме види все и кат приерном не съм на кеф и съм свела главата и тя се "абее.. Я горе главата веднага, кво си ми се навела такава.." и чак ми се кара яко...
Та .. изградиш ли си мнениетъо на хората за тебе, покажеш ли характер и покажеш ли им кой си и кат разберат, че не си някъф дет могат да се гавват с тебе .. и почваш да им свеиваш перките на някой само с поглед .. и ако имаш да им казваш нещо - FACE TO FACE - .. и после всичко ти е ток и жица.. а ако стане по напечено,
трябва да можеш сам да се оправиш, но все пак да знаеш, че имаш и френдове, на които можеш да разчиташ ... абе въобще .. тря'а да те уважават хората .. РЕСПЕКТ да им вдъхваш ..![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Това не мисля , че е по темата , но не мога да не отговоря ..Първоначално написано от sanch0
Не е кофти ,че пътува .. такъв е избора на ученика .. като лице , той прави най-добрия избор за себе си , или е приситнат към това , и му се налага ..
Не е кофти да пътуваш ... сблъскваш се с нови неща :P
Кое училище си .. ? Евентуално може да познавам някой .. стана ми интересно ..
Ще ме извинявате за Офтопика ..
и се пише "фон дьо тен"Първоначално написано от 5StaR
![]()
Само ще кажа че по големи селяни от софиянци няма, хвърлят си боклука навсякъде правят задръствяния със шибаните си коли за тях градски транспорт няма ли? Когато има сняг особено все се оплакват че не било изчистено ми как да чистят като има 1235203964 коли деба простите софиянци.
оо я стига селяни софиянци селяни софиянциПървоначално написано от meganet
![]()
![]()
по дяволите какво ви бърка ако човечеца е роден примерно във Пловдив и дошъл в София да живее.. виновен ли е!?!?! има ли нещо нередно в това ?!?!?! к'во сте почнали да се делите селяни софиянци вече ми писна бе... всички сме хора бе значи
Ти като толкова мразиш софиянците що си в софия изобщо бе ?!?!?! верно че ги мразя тия дето говорят на мИеко и си слагат по 1298391839183 тона грим и се имат за голямата работа с грам мозък.. но т'ва значи ли че всички от провинцията са като тях
боже! изобщо не ме бърка къде е роден човека.. ако ще и от Дупница да е за мен е важен характера бе мамка му а не родното му място
![]()
![]()
![]()
по темата: 3 думи бъди себе си... за да те харесват такъв какъвто си... просто имайте самочуствие СЪС покритие бе хора .. и стига с тия неща кифли,грозни , селяни, софиянци еб*ти децата бе![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз не съм от София бе по написано се разбира че не съм от там |-( от Варна съмПървоначално написано от ecstazy
Ейй няма да обиждаш хората дето говорим миекоПървоначално написано от ecstazy
![]()
Зарежете темата за софиянците,става невероятно банално вече.
По темата:Самочуствие без покритие е глупаво,все някой ще ти "спука балона' някога.Бъди себе си,приеми,че не може всички да те харесват,не се притеснявай от най-млакото нещо и готово![]()
Нищо лично, но така ли се гради самочувствие? С външния вид, а в главата да си куха лейка (не казвам за теб, тъй като не те познавам, а говоря попринцип). То май в повечето случай е така - тези, които са с два тона грим и мислят само за него и за дрехите си са с токлова голямо самочувствие, а в главата нямат нищо, а тези, които са противоположни на тези - са с по - ниско самочувствие, а в главата си имат поне малко знания и не знам защо се получва така... Говоря по принцип.Първоначално написано от toko18