- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДОВЕРИЕ
След като сме решили да зопочнем нова връзка.. Все пак нужно е да се гради доверие нали така? Е да, обаче как по точно да спечели доверието на този до нас? Как да го накараме да повярва в тази връзка? В днешно време младежите са много несериозни.. Не приемат нищо на сериозно! Гледат да се занимават само с това което им убива времето а се мислят за голями хора!? Как да успеем да ни обърнат повече внимание? ( Без глупави коментари моля.. Нека е сериозна темата)
Доверието се печели още преди началото на връзката
Все пак няма как да очакваш новата ти приятелка да ти има доверие ако преди това е чувала разни неща за теб (че си женкар,бройкаджие,несериоз ен и прочие)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да,както каза Зори,за да тръгне с теб трябва да е повярвала в теб.А това няма как да знае без да си има някакво изградено мнение от слуховете,които се носят по твой адрес.Трябва да я е грабнало нещо от твоята личност.
А във връзка вече доверието се ЗАЗДРАВЯВА,като не допускаш да има разочарования.В смисъл,забрави за другите забивки,напиванията и оправданията.За изневери да не говорим..
Как да спечелиш доверие? Човек доверието може да се гради понякога дори с години ..
Мисля, че можеш само с действия да докажеш, че си сериозен ..
Плюс това се присъединявам към мнението на Зори![]()
I don`t care .. ;] ..
значи според мен дръж си на думата ако излизате не закъснявай...и показвай по често че се интересуваш от човека до себе си например като се опиташ да му помогнеш с нещо - но не се опитвай да помагаш само за да направиш добро впечатление
така и да е чувал че си несериозена , мисла че ще те възприеме по различен начин или ще оцени още повече това че се отнасяш сериозно към него
бтв случайно да се казваш Христина
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Първоначално написано от sunshinepp
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Колкото и време да се познавате не може да си вярвате на 100 %.Доверието се гради с времето през, което сте заедно![]()
Първоначално написано от sunshinepp
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не можеш да накараш някой да ти вярва .. още по - малко не можеш да сложиш определена граница за период от време за спечелването на доверие .. всичко идва с времето си и зависи от човека до теб!
аз не съм съгласна с това че нямало как да ти вярва ако са се носели слухове и т.н.. и дрън дрън не е точно така да може да си има някво изградено мнение но след време всичко се променя. Хората се променят,печелят или губят доверието на другия. Когато един човек обича е склонен да се промени към по -добро към по-лошо. Аз като тръгнах с моя приятел го знаех какъв е може да не съм му имала доверие , но за това пък сега имаме мн хубава връзка с доверието му с всичко. той е коренно различен. абе вариантите са много общо взето.
според мен доверието се гради на взаимно уважение, искреност, толерантност и способност да изслушваш другия, вярност. доверието може да се гради с години или пък за по-малко време, но това зависи от случая и хората.
REGGAE BOOM <3
+ Подкрепям мнението.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Може би в началото на нова връзка всеки се доверява на сляпо,а това дали ще оправдаеш очакванията на човека до теб се забелязва с времето.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!