.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ДОВЕРИЕ

ДОВЕРИЕ

След като сме решили да зопочнем нова връзка.. Все пак нужно е да се гради доверие нали така? Е да, обаче как по точно да спечели доверието на този до нас? Как да го накараме да повярва в тази връзка? В днешно време младежите са много несериозни.. Не приемат нищо на сериозно! Гледат да се занимават само с това което им убива времето а се мислят за голями хора!? Как да успеем да ни обърнат повече внимание? ( Без глупави коментари моля.. Нека е сериозна темата)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Доверието се печели още преди началото на връзката
    Все пак няма как да очакваш новата ти приятелка да ти има доверие ако преди това е чувала разни неща за теб (че си женкар,бройкаджие,несериоз ен и прочие)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да,както каза Зори,за да тръгне с теб трябва да е повярвала в теб.А това няма как да знае без да си има някакво изградено мнение от слуховете,които се носят по твой адрес.Трябва да я е грабнало нещо от твоята личност.
    А във връзка вече доверието се ЗАЗДРАВЯВА,като не допускаш да има разочарования.В смисъл,забрави за другите забивки,напиванията и оправданията.За изневери да не говорим..

Re: ДОВЕРИЕ

Как да спечелиш доверие? Човек доверието може да се гради понякога дори с години ..
    Мисля, че можеш само с действия да докажеш, че си сериозен ..
    Плюс това се присъединявам към мнението на Зори
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на Hopegiver
    значи според мен дръж си на думата ако излизате не закъснявай...и показвай по често че се интересуваш от човека до себе си например като се опиташ да му помогнеш с нещо - но не се опитвай да помагаш само за да направиш добро впечатление
    така и да е чувал че си несериозена , мисла че ще те възприеме по различен начин или ще оцени още повече това че се отнасяш сериозно към него

бтв случайно да се казваш Христина
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Как да спечелиш доверие? Човек доверието може да се гради понякога дори с години ..

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Да,както каза Зори,за да тръгне с теб трябва да е повярвала в теб.А това няма как да знае без да си има някакво изградено мнение от слуховете,които се носят по твой адрес.Трябва да я е грабнало нещо от твоята личност.
    А във връзка вече доверието се ЗАЗДРАВЯВА,като не допускаш да има разочарования.В смисъл,забрави за другите забивки,напиванията и оправданията.За изневери да не говорим..

Колкото и време да се познавате не може да си вярвате на 100 %.Доверието се гради с времето през, което сте заедно

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не можеш да накараш някой да ти вярва .. още по - малко не можеш да сложиш определена граница за период от време за спечелването на доверие .. всичко идва с времето си и зависи от човека до теб!

аз не съм съгласна с това че нямало как да ти вярва ако са се носели слухове и т.н.. и дрън дрън не е точно така да може да си има някво изградено мнение но след време всичко се променя. Хората се променят,печелят или губят доверието на другия. Когато един човек обича е склонен да се промени към по -добро към по-лошо. Аз като тръгнах с моя приятел го знаех какъв е може да не съм му имала доверие , но за това пък сега имаме мн хубава връзка с доверието му с всичко. той е коренно различен. абе вариантите са много общо взето.

според мен доверието се гради на взаимно уважение, искреност, толерантност и способност да изслушваш другия, вярност. доверието може да се гради с години или пък за по-малко време, но това зависи от случая и хората.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    + Подкрепям мнението.

Може би в началото на нова връзка всеки се доверява на сляпо,а това дали ще оправдаеш очакванията на човека до теб се забелязва с времето.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си