.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

няма значение

...........

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз мисля, че даскалицата е била готина. А оценката, която пише, не мога да знам дали е била обективна или не, това е просто твойто мнение. Предпочитам забавен даскал, отколкото безпристрастен. Но пък нашият по БГ е съвсем друга класа
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

............

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Забавните учители ТРЯБВА да си имат мярка.Учителката ми по химия е доста Забавна-30 минути пуска някви лафове всички се смеят и 10 минути преподава.След като е минала да кажем 5-6 урока прави контролно на всичко до сега.Последствията са 80% от учениците 2ки,няколко 3ки и да кажем 1-2 четворки.Това се повтаря за втори път.После ни се кара,защо не сме учели,еми извинявай ама целия ти час да минава в смях всеки път и да преподадеш нещо на бързо,тва на кво прилича?!

Предпочитам безпристрастен учител,който си знае работата и преподава както трябва.Дори и това да означава да всее страх в цялото училище,но поне да си сигурен,че ще научиш нещо както трябва.Почти всички учители,които ми преподават са такива...Трудно е,но е по-добре от колкото тая по химия.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Абе предпочитам десет минути да преподава и трийсет да ръси бисери отколкото десет да преподава и през останалите да повтаря ккак нищо не знаем и какви идиоти сме..

Голям фен
    Има доста учители, които са такива, но така и не разбрах какъв е точно големият проблем, все пак ти е оставила 6 в крайна сметка.Мен лично не ме бърка, стига накрая да си ми пишат шестицата (в случай, че я заслужавам естествено), ама не да ми се получава 5,42 средно-аритметично и да остави 5, а да пише на 3-4 човека с по-ниски оценки от мен 6, а на мене да си ми остави петица при положение, че някои от тези хора изобщо не я заслужават ...

Не че имам нещо против съученичките ми да имат по-високи оценки от мен, ама що пък да не пише и на мен , след като оценките ми са по-високи.

Малко са учителите, които могат да направят един урок интересен и различен, да те накарат да ги слушаш, като по този начин въдворят тишина в стаята. Такива могат НАИСТИНА да те научат на нещо

П.П. Авторе, много цивилизовано заглавие си 'избарал' за темата

.........

Обикновено за този, който има желание да учи има и начини.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

.........

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Freddiee
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Мислиш, че не учех при нея? Учех и още как, но тя винаги ми пишеше по-ниски оценки и то нарочно. Какви ли не чудесии писах и пак 5 или 4. Просто не знаех какво трябва да направя, за да имам 6. Е, накрая на вторите срокове си ми пишеше заслужените оценки.
    ^ Мисля, че визираше мен в случая , но той да си каже ...

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Има всякакви учители и доста често са тия, които имат пристрастия към дадени ученици, а към други не.
    Аз се възмущавам на 1 госпожа в училище, която прави забележки за външността на учениците.
    Например, че сега не било времето да се носят маратонки..и казва на ученичките с по-големи деколтета през лятото, че мястото им не било там.
    И още куууууууп глупости..
    Така че всякакви идиоти има..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Цитирай Първоначално написано от Freddiee
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Мислиш, че не учех при нея? Учех и още как, но тя винаги ми пишеше по-ниски оценки и то нарочно. Какви ли не чудесии писах и пак 5 или 4. Просто не знаех какво трябва да направя, за да имам 6. Е, накрая на вторите срокове си ми пишеше заслужените оценки.
    ^ Мисля, че визираше мен в случая , но той да си каже ...
    Изказвах мнение, не визирах никого. Имах впредвид, че дори и 10 минути само да преподава урок, ако човек иска, ще научи материала. А за оценките вече си казах мнението. Предпочитам забавен учител, пред обективно оценяване.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ключ щом "няма значение".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си