.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Град
    Dobrich

Фитнес и Диета

Zdraveite Tazi godina sum abiturentka poslednite meseci kachih nqkoe drugo kilce i sega iskam da pootslabna , (po specialno w korema ) Bihte li mi kazali nqkoq dieta s vklucheni oprajneniq ?

Blagodarq wi predwaritelno !

Едит: 1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.

amk933
    (:

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Според мен не е много хубаво да се натоварваш толкова.. упражнения и диета не е ли прекалено ? Прави коремни преси и се ограничавай малко.. мисля, че това ти е достатъчно.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!!!!!
    Дрън-дрън

Град
    Dobrich
    Да , но проблемът при мен че коремът и бедрата са ми като на бременна , даже доста хора започнаха да се шегуват с мен. Вече не ям хляб , а и по цял ден вървя и т.н , но просто нещтата не се получават така затова и ви писах . Благодаря все пак за отговора
    (:

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Всякакви видове кардио;скачане на въже..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Виждам, че си нова и за това няма да заключа темата...
    НО те моля от тук нататък да изписваш на КИРИЛИЦА както мненията си, така и заглавията на всички теми, които пускаш.
    Ето и правилата: http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    Ако имаш проблем с кирилицата, ползвай това: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Благодаря.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от qHuTy
    Да , но проблемът при мен че коремът и бедрата са ми като на бременна , даже доста хора започнаха да се шегуват с мен. Вече не ям хляб , а и по цял ден вървя и т.н , но просто нещтата не се получават така затова и ви писах . Благодаря все пак за отговора

Коремни преси. 2 дена - 10 коремни, 2 дена - 20 .. и така постепенно ги увеличаваш.
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ако ще правиш коремни преси най-добре ги прави на серии.
    1-ви ден - 3 серии по 10 с 5 минути почивка
    след 2-3 дена - 5-6 серии
    след това почваш да правиш серии по 20
    Но не прави прекалено много коремни преси.Наблегни на упражненията за сваляне на мазнини-скачане на въже например.Успех.

Да прави коремни преси,но се и ограничавай защото ако си похапваш много много може да чакиш някое друго килце затова се ограничавай яж здравословно е понякога си позволявай по нещичко по така и тренирай нещо ходе на фитнес и прави коремни преси както казват останалите

Град
    Dobrich
    Благодаря много за съветите ще пробвам вариянтите ви и ще ви пиша за резултата :–)
    (:

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Дрън-дрън

Интересни съвети давате обаче...
    Нищо лично за авторите, но явно не разбирате от фитнес и поддържане на формата
    Какво са 10 коремни преси... то да пръднеш повече калории ще изхабиш...

Най-доброто средство за отслабване е кардиото. Продължителното ходене на бърз ход ако нямаш възможност да бягаш. Друг полезен съвет е качването на стъпала. Също върши работа по 30тина минути дневно ако качваш стъпала.
    След това за коремните преси
    За корем е най-добре да се кара колело освен всичките упражнения за корем (особено за хора, които искат да отслабват)
    Както казах 10 коремни преси са нищо.
    Да не говорим за 5 минути почивка между сериите... то за 5 минути почивка.
    Най-добре е да правиш комплексни серии от няколко упражнения едно след друго без почивка и след 2 минути почивка да ги повториш.
    Можеш да погледнеш в профила ми писал съм статия на тази тема за коремните преси.
    При комплексните серии без почивка 20 е добра бройка, но ако избереш да правиш упражнения със стандартния подход - упражнение с 3 серии с почивка между тях и след това да продължиш с друго упражнения повторенията на коремните преси трябва да са повечко. Обикновено аз препоръчвам на максимума на възможностите.

Колкото за диета. Не ти трябва диета за хранене, а ти трябва списък на храните, които да не консумираш.
    Например тестяно и други бавни въглехидрати трябва да се ограничават. Особено тестяното. Сладкото също.
    Полезен съвет за да не прекаляваш с храната е преди хранене да изпиваш 1-2 чаши вода.
    Също така не е хубаво да се яде след 4-5 часа. Можеби само пресни плодове и зеленчуци.
    И накрая най-важното при тренировките и храненето е сама да разбереш, кое е най-добро за твоето тяло, но това става с времето. Затова те съветвам да изпробваш различни видове тренировъчни програми.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Като за начало коремните преси са перфе
    Дрън-дрън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си