- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам съседа?
здр.. аз съм момиче на 16.. и имам един много хубав съсед.. и редовно го правим.. всеки път ме кара да му духам и всеки път свършва в устата ми.. и това на истина ми харесва.. един път му казах че иска да ме лиже той каза че не иска..а при това съм се обезкосмила и той пак не иска .. как да го накарам да го направи ?
Едит: т.7 Да слагат пълнo и описателнo заглавия на темите си.
amk933
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
мии.. говори с него, смис обясни му, че няма начин само ти да му правиш кефа на него, тр и той да се потруди малко![]()
![]()
![]()
кажи му че повече няма да го правиш с енго ако не го направи аа ако не е съгласен ела при мен ...аз нямам НИЩОО против
![]()
btw от троян съм
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Само един съсед ли имаш?![]()
Аз съм по-силен от теб не се съзтезавай с мен..
http://vbox7.com/play:54ee0bda&al=1&vid=169615
Софианче съм и аз , пиши едно ЛС ако ти откаже съседа !Първоначално написано от kukla_69
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Замисляш се как да го "накараш" (слагам го в кавички, защото няма как да принудиш след като не иска), но не си се замисляла той за каква те има след като гледа само и единствено собствения си кеф?![]()
И все пак това са неща, които не всеки би ги забелязал ..та по въпроса ти .. говори с него и го питай защо не иска? Изяснете си ситуацията и ако знаеш как му покажи, че си искаш своето ..
![]()
И аз имам такава съседкаЗарежи го като неще ..
Купи белезници за 20 лв от оръжеен магазин, кажи му че искаш си поиграете. Завържи му краката, ръцете да не шава. Хвани топките му и му кажи Е СЕГА АКО НЕ МЕ ОБЛИЖЕШ ЩЕ КАСТРИРАМ и тей>.....
Тегли му една майна, и да си гледа работата като не иска![]()
I love my girl <3
+1Първоначално написано от johnnybravo
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
ще го иам в предвид ..Първоначално написано от Valento
![]()
благодаря на др !
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
съсед за секс а ?еха
[quote="kukla_69"] един път му казах че иска да ме лиже той каза че не иска..а при това съм се обезкосмила и той пак не иска .. как да го накарам да го направи ? [color=red][b]
като не ще аидееее и ти няма ... за кво се бори![]()
Еми има си и такива хора.Както не всяко момиче обича да прави свирки,така е и при момчетата......просто на кофти съсд си попаднала :d
а при това съм се обезкосмила и той пак не иска ..
Добре това сега ми прозвуча все едно си го направила само за да те лиже![]()
evala pri pravqtva si e qko
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
заеби го![]()
защо и аз нямам такава съседка![]()
![]()
еее честито откри противоположността на това .. респективно МЕНННПървоначално написано от BabyDesi
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
само аз ли мисля ,че тази тема е ебавка?![]()
![]()
say him "fuck you serebral bitch"![]()
![]()
мн претенциозни съседи имаш. ти му го ядеш а той не иска да си поиграе с "здравей къдравелке"
![]()
![]()
Егати Директора иска само на него да му е кеф .... ама ти си за бой прекалено много се раздаваш ...тегли му една майна и това е![]()
а подмила ли си се??а при това съм се обезкосмила и той пак не иска![]()
FUCK-тически не ме интересувате..