- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам съседа?
Doga написа:
Еми има си и такива хора.Както не всяко момиче обича да прави свирки,така е и при момчетата......просто на кофти съсд си попаднала :d
хах, радвам се ,че не съм от тези ...мен пък ме кефи супер много - няма по хъбаво не6то да гледа6 как момичето се гърчи от кеф при лизането ... даже повече се възбуждам като го правя ;Д
:P
[quote="Gemata91"]Doga написа:
Еми има си и такива хора.Както не всяко момиче обича да прави свирки,така е и при момчетата......просто на кофти съсд си попаднала :d
мен пък ме кефи супер много - няма по хъбаво не6то да гледа6 как момичето се гърчи от кеф при лизането ... даже повече се възбуждам като го правя
+1 Най-точната аргументация (Me too)![]()
И аз започнах да се замислям ..Първоначално написано от pitbullxx
По-темата: тоя съсед идва при тебе само за 1 сфирка ли ? ебах и аз да имах такива "съседки" за сеkс
Вземи се окъпи...Първоначално написано от kukla_69
![]()
Някой ги е гнус...извращават се......нямам идея как да го накараш...като са си навили на пръста нещо...няма да се развие....
![]()
....май много глупусти взех да дрънкам...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ти си странен индивид!
FUCK-тически не ме интересувате..
Помоли го, направи му мили очи и така![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()