.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

...

Doga написа:
    Еми има си и такива хора.Както не всяко момиче обича да прави свирки,така е и при момчетата......просто на кофти съсд си попаднала :d
    хах, радвам се ,че не съм от тези ... мен пък ме кефи супер много - няма по хъбаво не6то да гледа6 как момичето се гърчи от кеф при лизането ... даже повече се възбуждам като го правя ;Д :P

Re: ...

[quote="Gemata91"]Doga написа:
    Еми има си и такива хора.Както не всяко момиче обича да прави свирки,така е и при момчетата......просто на кофти съсд си попаднала :d
    мен пък ме кефи супер много - няма по хъбаво не6то да гледа6 как момичето се гърчи от кеф при лизането ... даже повече се възбуждам като го правя

+1 Най-точната аргументация (Me too)

Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    само аз ли мисля ,че тази тема е ебавка?
    И аз започнах да се замислям ..

По-темата: тоя съсед идва при тебе само за 1 сфирка ли ? ебах и аз да имах такива "съседки" за сеkс

Re: Как да накарам съседа?

Цитирай Първоначално написано от kukla_69
    здр.. аз съм момиче на 16.. и имам един много хубав съсед.. и редовно го правим.. всеки път ме кара да му духам и всеки път свършва в устата ми.. и това на истина ми харесва.. един път му казах че иска да ме лиже той каза че не иска..а при това съм се обезкосмила и той пак не иска .. как да го накарам да го направи ?

Едит: т.7 Да слагат пълнo и описателнo заглавия на темите си.
    amk933
    Вземи се окъпи...

Град
    Варна
    Някой ги е гнус...извращават се... ...нямам идея как да го накараш...като са си навили на пръста нещо...няма да се развие....
    ....май много глупусти взех да дрънкам...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Ти си странен индивид!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    поговори с него...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Помоли го, направи му мили очи и така
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

ws

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    а при това съм се обезкосмила и той пак не иска
    а подмила ли си се??

Цитирай Първоначално написано от Shimo
    Купи белезници за 20 лв от оръжеен магазин, кажи му че искаш си поиграете. Завържи му краката, ръцете да не шава. Хвани топките му и му кажи Е СЕГА АКО НЕ МЕ ОБЛИЖЕШ ЩЕ КАСТРИРАМ и тей >.....
    яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си