- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Екзотични красавици
Винаги са ме привличали тъмнокожи момичета, но за съжаление страната ни все още не е достатъчно отворена към глобализацията и по улиците на София човек не може да срещне толкова много хора от различни раси и култури като в Париж или Лондон например. Въпросът ми е познавате ли такива екзотични красавици, които живеят в България (момичета от смесени бракове, студентки и т.н.), може пък и във форума да се крие някоя от тях? ;]
Както виждаш, задал съм доста по-глобално темата вместо просто да кажа, че търся подобно запознанство.Това не е сайт за запознанства !
мангалите не са ли тъмнокожи
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Първоначално написано от Goebbels
М`да..Поне ги има в България
![]()
Иначе аз познавам две такива момичета..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И все пак.. това не е сайт за запознанства както казаха преди менПървоначално написано от matador33
Има си места за тези цели
![]()
Запознай ме с тях, моля те =PИначе аз познавам две такива момичета..
![]()
Стига бе,тъпаци! Момчето ви иска съвет,вие се е*авате с него![]()
Познавам много тъмнокожи и хора то смесени бракове, но все момчета. Ако те привличат момчета, ще ти дам кординати ;д
ПС; Разходи се по центъра, мола или по - точно Зона Б5, там има доста.
Първоначално написано от matador33
Доста глобално ..
PROVOCATIVE, стига бе т... ! Какъв съвет иска? ^^
Това определено не е най-милото възможно посрещане във форума, но засега се доверявам на старата максима, че всяко начало е трудно :]
Районът ми е доста познат, но уви - не съм срещал нищо интересно. Момчетата на друг ги предлагай ...Разходи се по центъра, мола или по - точно Зона Б5, там има доста.
Ами незнам - за всеки влак има пътници, такаче не се отегчавай. Успех.
Ако си мислиш че сяка срещната чернокожа щи се метне на врата просто щото имаш фетиш към тях...лъжеш се... Иначе по околовръстното ги има от секви раси...черно, бяло, червено, жълто...колкот искаш... Даже черните са най-евтини, на далавера си![]()
Това, че не съм ги срещал в София, не означава, че изобщо не съм общувал с тъмнокожи момичета. Имал съм доста интересни срещи по време на пътуванията ми в чужбина, а и за щастие в последните години по Черноморието, особено на Слънчев бряг, идват все повече и повече екзотични англичанки и французойки, с които много бързо си допадаме ... но за жалост си тръгват от България след няколко дни ;]Първоначално написано от mulest
Аз лично познавам такива мацки.
И са много точни момичета..
А и аз познавам една такава екзотична красавица.Само че има мустаци и съединени вежди.Много е яка.![]()
Не,сериозно.Срещала съм няколко такива момичета,има ги,но не са масово явление.
Абсолютно вярно е, че са много точни мацки, поне чужденките. За съжаление не познавам нито една "нашенка", кажи ми къде мога срещна такова момиче :] Расисткото предложение за околовръстното отпреди няколко поста не се приема ...Аз лично познавам такива мацки.
И са много точни момичета ...
Вземи си една хубава синеока госпожица и я заведи на солариум !!!
Едно горещо френско парче по темата - [url]http://www.dailymotion.com/video/x7iuvi_mini-kawoul
Първоначално написано от Goebbels
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имам наблюдение над няколко екзотични тежички германки.
Ми иди в чужбина и си начеши крастата. Цветнокожи - колкото искаш...
ПС: w0sh - модератор![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И ние си имаме бе - тъмнички, с егзотични имена като Бойлер и Салфетка (не се базикам), не говорят български... Кво плачеш?Първоначално написано от matador33
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Аз съм от смесен брак
Баща ми е арабин а майка ми е българка
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!