- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пияни на даскало и пиенето пред даскалото?
точно това бях замислила да правяне за друго а за лиготията пък и да побъркам учителите малко ... защото като се напия ми идва настроение всичко
![]()
Ходила съм подпийнала.. абе достатъчно си беше.. :Д и в междучасията съм пила.. ама наистина няма смисъл :Д после не е никак яко :Д пиеш 3ти час и после стой до 7ми .. има мн по-яки места на който да се напиеш и да си изкаращ велико..даскалото не стаа
Не!Тъпо и грозно е.В подобна тема го казах-ненапили се извън даскало пиете там и ходите пияни.. ненормална работа.![]()
пред училище да съм пил, но във - да..само 1 път де.. бира с фр-та
![]()
Who's next!
нямам зор да се излагам
ОДИН!!!
Пияна - не ,по-скоро замаяна.Една фр имаше рд и в голямото междучасие се почерпихме.
Пила съм в даскалото - На едно коледно парти класната ни почерпи със шампанско,защото точно тогава се падаше и рождения и ден, и зад него - кат се постопли времето на по биричка
![]()
Е пияна не ама друго си е напраена ахах
Аз като казам пияни не означа, че залитаме, но сме леко почерпени. До толкова, за да ни се вдигне градуса на настроение. Аз като пих не ми се вдигна настроението, защото ми стана много лошо, поради факта, че не съм свинканала с алкохола. Но другите като вече са свикнали при тях всеки път като пият стават доста весели. Искам да подчертая, че не го правят всеки ден - в месеца най - много 3 пъти. При всички дозата за напиване е разлина, но все пак с 3 патрончета за 5-6 човека не можем да се напием серизоно.
Ходил съм пиян на даскало отвратително е непрепоръчвам на никой.![]()
бех на диета веднъж и си носех храна от вкъщи и веднъж бях решила да си взема уискинце за аперитив![]()
иначе нямам спомен да съм ходела пияна на училище, може би само на алкохолни изпарения....
след да , но преди даскало![]()
Или вдигаш прах, или гълташ прах !
Една приятелка беше дошла пяна на даскало![]()
Ми не е нормално според менеима си време и място за такива занимания и тва не е даскалото определено... веднъж станах свидетел на едно такова почерпване в даскало - четвъртокласници се наливаха в голямото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Грозно е, идиотщина е![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ми не,не съм...в дск съм пила само бира и то,защото празнувахме завършването на годината.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да ходила съм..тази година в най голямата зима реших да пия едно вино преди даскало (2-ра смяна бях) ама се поотнесохме с едно аверче и стана мама мия ХАХАХАХ ма е тъпо ;]![]()