.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    точно това бях замислила да правя не за друго а за лиготията пък и да побъркам учителите малко ... защото като се напия ми идва настроение всичко

Град
    Wonderland
    безценно

Ходила съм подпийнала.. абе достатъчно си беше.. :Д и в междучасията съм пила.. ама наистина няма смисъл :Д после не е никак яко :Д пиеш 3ти час и после стой до 7ми .. има мн по-яки места на който да се напиеш и да си изкаращ велико..даскалото не стаа

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не!Тъпо и грозно е.В подобна тема го казах-ненапили се извън даскало пиете там и ходите пияни.. ненормална работа.

Град
    във филма ..
    пред училище да съм пил, но във - да.. само 1 път де.. бира с фр-та

Who's next!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    нямам зор да се излагам
    ОДИН!!!

Като гледам май нашият клас бие рекордите по пиене! Чак се удувам, че май сме най - големите пияници!

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Пияна - не ,по-скоро замаяна.Една фр имаше рд и в голямото междучасие се почерпихме .
    Пила съм в даскалото - На едно коледно парти класната ни почерпи със шампанско,защото точно тогава се падаше и рождения и ден , и зад него - кат се постопли времето на по биричка

Е пияна не ама друго си е напраена ахах

не но имам много такива съученици

Аз като казам пияни не означа, че залитаме, но сме леко почерпени. До толкова, за да ни се вдигне градуса на настроение. Аз като пих не ми се вдигна настроението, защото ми стана много лошо, поради факта, че не съм свинканала с алкохола. Но другите като вече са свикнали при тях всеки път като пият стават доста весели. Искам да подчертая, че не го правят всеки ден - в месеца най - много 3 пъти. При всички дозата за напиване е разлина, но все пак с 3 патрончета за 5-6 човека не можем да се напием серизоно.

Ходил съм пиян на даскало отвратително е непрепоръчвам на никой.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    бех на диета веднъж и си носех храна от вкъщи и веднъж бях решила да си взема уискинце за аперитив
    иначе нямам спомен да съм ходела пияна на училище, може би само на алкохолни изпарения....

след да , но преди даскало
    Или вдигаш прах, или гълташ прах !

Една приятелка беше дошла пяна на даскало

Ми не е нормално според мене има си време и място за такива занимания и тва не е даскалото определено... веднъж станах свидетел на едно такова почерпване в даскало - четвъртокласници се наливаха в голямото

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон

Грозно е, идиотщина е
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Ми не,не съм...в дск съм пила само бира и то,защото празнувахме завършването на годината.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Да ходила съм..тази година в най голямата зима реших да пия едно вино преди даскало (2-ра смяна бях) ама се поотнесохме с едно аверче и стана мама мия ХАХАХАХ ма е тъпо ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си