- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да ми даде съвет ..
Защо да се мъчиш бее ? Заради някакви момчета лии ?Стига глупостии, да не са само те двамата, ако не стане с новия пич след него ще последва нов, после друг и таака.Какво губиш тии - някакъв си женкар, незнаещ къде се намира.Те губят много повече като ти ку*веят по този начин повярвай ми.Убедена съм, че су влагала любов във връзката си и ще влагаш в новата, ето това е всичко, което е нужно на един човек - любов и искреност.Щом те не оценяват твоята много им здраве, момчета бол.Не се предавай толкова лесно :P
.. Еми.. тей да е..след новия.. пак ще пиша тука с разбито сърце и тъй.. само да не вземе да ви писне от мене
![]()
п.п.
Мерси много!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gLypChenCee как се разви историята ? Любопитно ми е![]()
Първоначално написано от lucho13
Не се занимавай с бившия ....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
И аз така мисля...заради такава причина да е зареже....
Мисла,че няма смисал от повече съвети... освен ако не ни информираш тук хихи![]()
Първоначално написано от lucho13
Гледай само да не стане от двата стола на земята..
Ние нищо не можем да кажем, само ти, дълбоко в себе си знаеш точно колко силни са ти чувствата към всеки един от тях.. преценявай внимателно, че път назад няма..
Успех![]()
+ Остани със новия.Първоначално написано от Linns
![]()
изясни се с чувствата си....поговори с бившия си попитай го защо не ти е казал по рано за другото момиче...ако ти даде някув тъп отговор от рода ''неисках да те нараня'' тва са пълни глупости...така те е наранил повече...таа ако даде тъп отговор го зарежи ии тръгни с ''хубавото момче''![]()
Продължи напред! :]]Първоначално написано от Emilen
Хич не му се връзвай на бившия!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Сега AnzaRe ще ти даде съвет...
Не се връщай никога назад,особено ако става дума за връзка!
ДАЙ ШАНС НА НОВОТО МОМЧЕ!
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Мерси на всички .. ама темата е от преди 2-3 месеца и всичко мина..![]()
Нито бившия не струваше.. нито новият беше стока .. тва за бившия се уверих тези дни. (: