- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да ми даде съвет ..
Благодаря ви много . .![]()
FromAutumToAshes Лично за мене това също е непростимо .. ноо .. не знам как да го обясня.. имам чуството че бих му простила всичко стига да съм сигурна че няма да се повтори.. да ама.. едва ли ..
Linns И аз някакво такова мнение си изградих ..
hopekiller при мене не винаги новото начало е било по добре.. но може би наистина трябва да започна на ново ..
ivcheto0o Лично аз .. не бих могла да му имам доверие.. и може би така ще е и с другите за напред.
BonbonaBaby Да начина по който ме заряза наистина бе наистина тъп и болезнен .. но само да знаеш как му отива да е олигофрен!![]()
Priceless ми.. точноо.. преди 15 мин си говорехме че не можел да излиза.. и го видях на центъра след има няма половин час .. той ми изръси това.. показа ми нейна снимка .. и ми вика ` Ся да не вземеш да си помислиш че е по хубава от тебе и за това съм с нея ` .. Оо.. повярвайте ако я видите хич няя си помислите тва ;д ..
Попитах го от колко време това.. и той.. ми към 2 месеца..
и шока беше още по шокиращ..
после каза че искал да си останем приятели.. и искал време да си събере чуствата и ако реши щял пак да сме заедно.. ;дд
iiordanova Въпроса е че чуствата ми са доста объркано объркващи. Обичам бившия си, но мисля че съм влюбена в онова момче.
Emilen Точно за това след като .. ми предложи пак да се съберем .. е то не беше предложение по скоро заповед .. аз просто го изгледах странно и продължих със сълзи на очите.. ;xx
mulest Знам вариянтите.. кантара клони към втория .. и може би вече е претеглено.. защото нали на 14ти се иска прошка.. и той с цялата си наглост ми поиска.. и аз просто му отвърнах ` Абе я са разкарай не ми се занимава с тъпанари `
![]()