Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Щом веднъж те е предал ще го повтори, не се връщай при него.не може да му играеш по свирката, иска те - с него си, не те иска и те за*бава.А и сама каза, че обичаш новия пич.Какъв ти е проблема тогава, пробвай с него
ми не знам дали разбираш точно какво ми е .. смисъл.. 5 месеца са много време .. поне за мен.. и колкото и да е ние се познаваме от много време.. и аз го обичам .. не се забравя ей тъй любовта.. е за новия все още не мога да кажа че го обичам .. но мисля че се влюбвам.. страх ме е да не стане като с предишния..
Не може винаги да се страхуваш и да не се отдаваш на момента, защото някакъв си бройкаджия, дето не знае какво иска те е пре*бал.В живота се случват и такива неща, просто продължи напред.Повярвай ми, че те разбирам напълно.Имаше едно момче в живота ми, което се появи доста отдавна, преди години и се влюбих в него, а той постоянно ме нараняваше, както прави бившия ти с теб.Оставяше ме, заради други, заради приятелите му, заради футбола, заради всичкоо, а нямаше нещо, което да не му бях дала.Влагах всичко от себе си в тази връзка.Тогава не осъзнавах, че дори да ме боли трябва да продължа напред, имаше толкова момчета около мен, обаче аз не та не, искам него и така 4 години, докато не осъзнах, че няма смисъл и в живота има и такива работи.Просто всяка нова любов е голяма на тези години.Не се отчайвай просто продължи напред с някой друг и ще забравиш напълно бившия.Не те заслужава
Благодаря ти!

само че ще ми е малко трудно да го забравя.. защото всеки ден го виждам.. и при всеки удобен момент .. ми казва че ме обича и иска да сме заедно ;хх..