Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Авторке,сигурна съм,че който и да ти каже да не се тормозиш,в момента това нещо за теб е невъзможно.Поплачи си ако искаш,остави се на емоцията (винаги го казвам).И хвани поизлизай и ти с приятелки.Най-голямата грешка е да се втълпиш в мисълта за него.Не му позволявай да те обсеби.Той сам ще се сети.
Да,и ЕГНто му...

МЕРСИ, НО ТОВА Е И ДРУГИЯ ПРОБЛЕМ ТУК ДОРИ НЯМАМ ПРИЯТЕЛКИ ИЛИ НЯКОЙ С КОЙТО Да си споделя или да излезна а Faces благодаря ти... ще опитам и това колкото и да е трудно наистина, аз и на него му казах една вечер.. казах му точно ''дали ще сме заедно или не в момента е едно и също понеже и да сме и да не сме аз пак ще съм в това състояние което ме виждаш сега (тогава плачех доста).. сега го чакам към 5 да дойде и да поседи до 7 и 30 и ще видим какво ще стане, но както ви казах много е вероятно и неговия приятел да го настройва така, понеже той май ме харесва снощи ми вика ''ако скъсате се пази за мен'' и в началото той е искал да тръгва с мен но аз си харесах въпросното момче.. а и да не ме харесва ,отново както казах иска да прекарва повече време с приятеля си незнам дали е това но и това май има намеса защото съм сигурна че моя приятел не е бил такъв който и да питам дето го познава добре просто не могат да повярват че се държи така