- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел да подари цвете на гаджето ви...
Как бихте се почувствали, ако приятелят ви подарява цветя на гаджето ви?
По въпроса и момичетата могат да дадат отговор, но тъй като те винаги са готови да получават подаръци, мога да отгатна отговорите.
Моля, пиши описателни заглавия на темите си!
krem4et0
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Много зависи от начина, по който го подарява и повода също... Но като цяло определено бих имал против, не съм много ревнив, но тва е малко прекалено (освен ако приятелката ми няма рожден ден, примерно, тогава е по-примеливо)...
ама тя рд ли е имала?,6от ако е имала може![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи от много неща-много добри прияте ли ли са,по повод ли е...Много зависи и дали приятелят е ревнив.
ми да, що да не и подари? къв е проблема
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Определено няма да го приема добре.
А и едва ли някой мой близък приятел би подарил цвете на моята приятелка. Ако има такива намерения би ме попитал дали имам нещо против.
Това според мен е прекалено - и не става въпрос само за едно цвете , какъвто и да е подаръка .. категорично не. Аз съм единстения човек , който има право да подарява цветя на приятелката ми.
А и съм сигурен , че мойто ревнивото няма да се почувства много приятно ако аз тръгна да подарявам цветя на някоя..![]()
А той защо й подарява цвете(нещо)?
Ако е без повод,твърдо не.Защото не се сещам за друга причина ,в която това да няма подтекст.
Bullet For My ValentineeeeЕдна от любимите ми групи
![]()
Ще му преаранжирам физиономията.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
аее няма такива![]()
хъх .. признавам си, че рядко получавам цветя и бих се зарадвала адски много! .. НО ако са ми подарени без повод ще се зачудя и може би бих го попитала директно защо го прави?.. след, което ще изясним ситуацията и така .. за да е честно и спрямо приятеля ми и спрямо гаджето ми!
![]()
+1 И аз не намирам нищо лошоПървоначално написано от kypo
![]()
--------------------------------------------------------
ако е без повод ... може би няма да ги приема, защото знам, че има някви ревнивци и не си знаят търпението и силата.все пак гаджето ми просто знам кво ще направи и неговия фр не го мисля...
Приятелите са ми така подбрани, че мога да разчитам на 100 %, че няма да имат някакви други мисли (:
Иначе в ситуация със смесено подбрани приятели би имало място за съмнения, естествено. Зависи от контекста и ситуацията...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Приятелю, ти хубаво питаш хората, но кажи за какво иде реч. Както повечето казаха зависи какъв е бил повода. Ако е без повод, просто ей така, аз бих си помислил, че я зарибява. Ако е имала рожден ден, имен ден или някакъв празник, просто е тъпо даже да правиш тази тема, защото в това няма да има нищо лошо. Ако не ти е проблем опишини случая, зада получиш отговорите, които ще са най-правилни.
If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !
Първоначално написано от fenastz
по темата: случвало ми се е. и аз му подарих, с думите, че на сладур като него човек просто на може да се устои![]()
REGGAE BOOM <3
Да подари е няма проблеми после аз ще му подаря от средни до тежки телесни повреди![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
YES !!!! BFMV са уникални !Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Would She Hear Me If I Calls Her Name?
Would She Hold Me If She Knew My Shame?
Ако е с повод, защо да не ми подари? Ако е без е друга тема.
п.п. момиче съм
Не съм момче...ама моето си е мое и никой друг не трябва да му подарява цветя,да го пипа,гледа и всякакви таква. Ужасно,ужасно съм ревниво. Оо