- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не изпитвам удоволствие
Здравейте!С приятеля ми го правим за втори път,но и двата пъти аз не усещам никакво удоволствие!Нормално ли е това и на какво се дължи?
П.С.Той ми е първият не съм имала други преди него!
т.7
krem4et0
Първа възможност : Много си притеснена.. съсредоточаваш се в/у влизането, а не в/у усещането.
Втора възможност : Не си била достатъчно възбудена и влажна..
Трета възможност: на него му е колкото игличка..![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
хихиии..може би е първото..но в никакъв случай не е третото!![]()
![]()
Причините могат да са много,аз лично с бившия ми приятел (който ми беше първи) не бях изпитвала оргазъм никога-около 1 година.така че първите пъти няма да усетиш удоволствието от секса-по скоро ще ти е кофти първите пъти)
Мхм..ии аз така си мисля,че може би следващите пъти ще е по-хубаво!Дано наистина е така,за да ни е хубаво и на двамата!![]()
Малък му е :P
ем зависи.. или мн се стресираш или той не прави нещо както треа![]()
Абе малък му било, не умеел. . ами аз от първия си път до сега съм с мъжа си и в началото и аз нищо не усещах, и дори първите 2-3 пъти си имаше слаба болка, абе с две думи се чудех какво му е хубавото на сексаама след малко повече опит го разбрах. . спокойно, просто първите пъти е така. .
Аз започнах да изпитвам удоволствие от акта след 2-рия път може би. Първият беше прекалено болезнен, а вторият много дълъг и се пресуших. Оргазъм по време на самия акт изпитах много месеци след това и след 4 години активен сексуален живот мога да си призная, че са голяма рядкост. Всяка жена е различна. Някои не са вагинален тип и самото сношение не им носи толкова голямо удоволствие. Смятам, че все още е рано да прецениш харесва ли ти или не. Разчитай на любовната игра, старай се да си овлажнена и да напипаш поза, в която го усещаш по горещите си точки. С практика се получават нещата.
ами и аз като го правих за 2 път не усетих кой знае какво удоволствие. Много бързаш успокой се сичко ще си дойде на мястото . Може още да ти е притеснено и т,н Като се отпуснеш изцяло и вече няма никаква болка ще дойде и удоволствието.
ако питаш мен си намери приятел с по голям х*й![]()
![]()