.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

МОМЧЕТА СЛЕД КАТО ВИ ДОИДЕ.....??

след като ви доиде продължавате ли с секса и и като продължите втори път идва ли ви?

Голям фен Аватара на dimi93
    Съдейки по въпроса ти и начина, по който си го задал не ти давам, повече от 10 години, но по-добре да го научиш тук от колкото на улицата! Когато се изпразним, имаме нужда от време за да го направим от ново! И 2рия път количеството сперма е по-малко, но всичко е относително! Всичко зависи от това колко е вазбудено момчето! При силна вазбуда количеството сперма е по - голямо! Ако момчето е много възбудено може да свърши колкото си пъти иска, но не е добре да прекалява (макс 4 - 5)...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на Naik1
    Попринцип нищо не ти пречи да продължиш.Просто отиваш, измиваш се и клецаш до 2ро нареждане апък относно предния коментар - 4-5 пъти макс - ти кфо ще прайш е xD ай ся 4 в краен случай .. ама то вече ми се струва нередно щото само вода излиза

Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Попринцип нищо не ти пречи да продължиш.Просто отиваш, измиваш се и клецаш до 2ро нареждане апък относно предния коментар - 4-5 пъти макс - ти кфо ще прайш е xD ай ся 4 в краен случай .. ама то вече ми се струва нередно щото само вода излиза

Супер фен Аватара на Everytime
    пич пробвай да си удариш 2 чекии една след друга и ми кажи резултата

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    пич пробвай да си удариш 2 чекии една след друга и ми кажи резултата
    Да същото е - в смсял такъв, все свършваш.. било то от ръка или секс

Минимум 1-2 мин трябва да се изчака..то не е препоръчително, а просто си е така Трябва да си мн възбуден че да си остане машината отново вдигната или да си свръшил много малко
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Съдейки по въпроса ти и начина, по който си го задал не ти давам, повече от 10 години, но по-добре да го научиш тук от колкото на улицата! Когато се изпразним, имаме нужда от време за да го направим от ново! И 2рия път количеството сперма е по-малко, но всичко е относително! Всичко зависи от това колко е вазбудено момчето! При силна вазбуда количеството сперма е по - голямо! Ако момчето е много възбудено може да свърши колкото си пъти иска, но не е добре да прекалява (макс 4 - 5)...
    Да прав си по-добре от нас от колкото от някой "готино момче" дето пуши и пие още от 12 годишен ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    във филма ..
    Кво да дойде бе?!?!

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си