- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМЧЕТА СЛЕД КАТО ВИ ДОИДЕ.....??
след като ви доиде продължавате ли с секса и и като продължите втори път идва ли ви?
Съдейки по въпроса ти и начина, по който си го задал не ти давам, повече от 10 години, но по-добре да го научиш тук от колкото на улицата! Когато се изпразним, имаме нужда от време за да го направим от ново! И 2рия път количеството сперма е по-малко, но всичко е относително! Всичко зависи от това колко е вазбудено момчето! При силна вазбуда количеството сперма е по - голямо! Ако момчето е много възбудено може да свърши колкото си пъти иска, но не е добре да прекалява (макс 4 - 5)...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Попринцип нищо не ти пречи да продължиш.Просто отиваш, измиваш се и клецаш до 2ро нарежданеапък относно предния коментар - 4-5 пъти макс - ти кфо ще прайш е xD ай ся 4 в краен случай .. ама то вече ми се струва нередно щото само вода излиза
![]()
пич пробвай да си удариш 2 чекии една след друга и ми кажи резултата![]()
![]()
Да същото е - в смсял такъв, все свършваш.. било то от ръка или сексПървоначално написано от Everytime
![]()
Минимум 1-2 мин трябва да се изчака..то не е препоръчително, а просто си е такаТрябва да си мн възбуден че да си остане машината отново вдигната
или да си свръшил много малко
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Да прав си по-добре от нас от колкото от някой "готино момче" дето пуши и пие още от 12 годишен ...Първоначално написано от dimi93
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()