- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата се озлобяват като им откажеш ?
Забелязала съм, че като не обърна внимание на някое момче, както ми говори мили думички и после изведнъж се озлобява ... свикнали са да получават всичко, което искат, и като не го получат показват истинската си същност ... обиждат и губят интерес - търсят следващата ... случвало ли ви се е ? ... при мен поне е така
П.с. Нека и момчетата отговарят дали са постъпвали така
Не само ми се е случвало, а и доста страдах по един такъв господин ..![]()
Да, точно така е, намразвам всяка, която ме отреже !!!Гадини.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Нищо общо с реалността. По-скоро женска черта.
или по-скоро черта на незрели хора.
Или по-скоро само второто.Първоначално написано от w0sh
В първото няма нищо вярно.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Да бе то ние сме най-лошите и подли същества на планетата, вие сте ангелчета бе...Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Всеки с достатъчно мозъчни клетки може да разбере, кое е правилното поведение. Това че някакви имбецили ви преследват е лошо, но всички знаем приказката за краставите магарета.
Това си до човека...Няма нищо общо с пол, зодия или с колко захарчета си пие кафето.
Безсмислено, безидейно и отречено от правилата мнение
w0sh
Ше озлобея..като не ми се дава шанс и веднага на показ е женското свръх-мега-дупер-хипер самочувствие.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ако не му обръщаш внимание е ок. Обаче ако ту му обръщаш внимание ту го игнорираш и му изпращаш смесени сигнали, не очаквай нищо добро. Има адски много жени, които дализ ащото не значт кого/какво искат, дали, за собственото си его, обичат да увличат и изпращат противоречиви знаци към нас. Моят начин за "злобеене" е абсолютен и перманентен игнор. Наред с чувствата времето е най-ценното нещо, а когато ти откраднат и двете следват неприятности. Иначе, както някой отбеляза, гадните номера и озлобяване са характерни за момичетата. Ако изобщо обаче не си давала надевди на някой, то тогава няма защо да ти злобее - не си го заблудила.
Да, но ако не ти дава шанс просто защото не те харесва? Без излишни надувки?Първоначално написано от pwnage
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Дам, направо ми взе думите от устата. Евала за мнениетоПървоначално написано от bratignat
![]()
случва си се. много сладурчета го правят това номерче. баснята за лисицата и гроздето ;д
REGGAE BOOM <3
Знам, че зависи от характера ... казвам, че ПОВЕЧЕТО момчета са така ... да не кажа всички ... а относно момичетата - не говорим за разглезени дрисли, а за умни момичета с мозък ... и другото нещо, което забелязвам, е че курвичките се държат супер гадно с момчетата и не получават обиди, пък аз примерно като кажа, че не исам връзка и обиждат после, а аз не го правя нарочно - просто не изпитвам чувства към това момче, няма смисъл само да го заблуждавам и наранявам .... иии така - казвам го в прав текст, по възможно най - милия начин, а онези другите госпожици се подиграват с чувсвата на момчето и в крайна сметка те са готините в случая, а такива като мене са тъпачки![]()
хахах еми така е. доста детински изпълнения ще има още да гледаш. ако беше някой осъзнат и малко по-пораснал умствено индивид този, на който си отказала, нямаше да се държи така.Първоначално написано от darka1
REGGAE BOOM <3
Ако е свястно момиче ще приема отхвърлянето,но ако е някоя лигла просто ще ме издразни.
Westside rollin' all day, every day
Да , така е..
Но според мен го правят като някаква защитна стена !?
Много момичета страдат от такива .. , което те(момчетата) не го осъзнават.
Е дори момичето да е било абсолютно точно в отношенията си с нас, винаги следва някакво охлаждане, дори да няма злоба. Просто ако се навърташ до човекът, когото обичаш, а той се забавлява с някой друг, рано или късно ти избиват чивиите и правиш глупост. Ето защо се оттегляме за известно време. А относно дали това оттегляне наранява - резултатът от него не може да се сравни с резултатът от отрязването![]()
Така си е,дам.Ама не при всички.Ама булшинството - да.
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Озлобяването си го има при повечето факт еКато не се получат нещата почват приказки от сорта на "ае ебал съм я тя е курва,тъпа краката и къси врата крив" и всякви такива.Тъпичка история е като цяло мисля си че се получава така защото при отказ мъжката ни гордост и наранена.Другия вариент е че е просто момчето е комплексиран идиот който не знае как да извърти нещата и почва да псува като селянин
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз ли съм виновен, че момичетата се държат с мен като със боклук ? ОЗЛОБЯВАМ СЕ ДА и това изобщо не ме кара да се чувствам различен или каквото и да било. Всичко се връща, но по различни начини. Без причина няма да сме такива (повечето де или поне аз). Благодаря за вниманието..