.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Голям фен

Момчетата се озлобяват като им откажеш ?

Забелязала съм, че като не обърна внимание на някое момче, както ми говори мили думички и после изведнъж се озлобява ... свикнали са да получават всичко, което искат, и като не го получат показват истинската си същност ... обиждат и губят интерес - търсят следващата ... случвало ли ви се е ? ... при мен поне е така

П.с. Нека и момчетата отговарят дали са постъпвали така

Не само ми се е случвало, а и доста страдах по един такъв господин ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, точно така е, намразвам всяка, която ме отреже !!! Гадини.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нищо общо с реалността. По-скоро женска черта.

или по-скоро черта на незрели хора.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Или по-скоро само второто. В първото няма нищо вярно.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Или по-скоро само второто. В първото няма нищо вярно.
    Да бе то ние сме най-лошите и подли същества на планетата, вие сте ангелчета бе...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Всеки с достатъчно мозъчни клетки може да разбере, кое е правилното поведение. Това че някакви имбецили ви преследват е лошо, но всички знаем приказката за краставите магарета.

Супер фен
    Това си до човека...Няма нищо общо с пол, зодия или с колко захарчета си пие кафето.

Безсмислено, безидейно и отречено от правилата мнение

w0sh

Град
    Пловдив
    Ше озлобея..като не ми се дава шанс и веднага на показ е женското свръх-мега-дупер-хипер самочувствие.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Ако не му обръщаш внимание е ок. Обаче ако ту му обръщаш внимание ту го игнорираш и му изпращаш смесени сигнали, не очаквай нищо добро. Има адски много жени, които дализ ащото не значт кого/какво искат, дали, за собственото си его, обичат да увличат и изпращат противоречиви знаци към нас. Моят начин за "злобеене" е абсолютен и перманентен игнор. Наред с чувствата времето е най-ценното нещо, а когато ти откраднат и двете следват неприятности. Иначе, както някой отбеляза, гадните номера и озлобяване са характерни за момичетата. Ако изобщо обаче не си давала надевди на някой, то тогава няма защо да ти злобее - не си го заблудила.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ше озлобея..като не ми се дава шанс и веднага на показ е женското свръх-мега-дупер-хипер самочувствие.
    Да, но ако не ти дава шанс просто защото не те харесва? Без излишни надувки?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Не само ми се е случвало, а и доста страдах по един такъв господин ..

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Ако не му обръщаш внимание е ок. Обаче ако ту му обръщаш внимание ту го игнорираш и му изпращаш смесени сигнали, не очаквай нищо добро. Има адски много жени, които дализ ащото не значт кого/какво искат, дали, за собственото си его, обичат да увличат и изпращат противоречиви знаци към нас. Моят начин за "злобеене" е абсолютен и перманентен игнор. Наред с чувствата времето е най-ценното нещо, а когато ти откраднат и двете следват неприятности. Иначе, както някой отбеляза, гадните номера и озлобяване са характерни за момичетата. Ако изобщо обаче не си давала надевди на някой, то тогава няма защо да ти злобее - не си го заблудила.
    Дам, направо ми взе думите от устата. Евала за мнението

случва си се. много сладурчета го правят това номерче. баснята за лисицата и гроздето ;д
    REGGAE BOOM <3

Голям фен
    Знам, че зависи от характера ... казвам, че ПОВЕЧЕТО момчета са така ... да не кажа всички ... а относно момичетата - не говорим за разглезени дрисли, а за умни момичета с мозък ... и другото нещо, което забелязвам, е че курвичките се държат супер гадно с момчетата и не получават обиди, пък аз примерно като кажа, че не исам връзка и обиждат после, а аз не го правя нарочно - просто не изпитвам чувства към това момче, няма смисъл само да го заблуждавам и наранявам .... иии така - казвам го в прав текст, по възможно най - милия начин, а онези другите госпожици се подиграват с чувсвата на момчето и в крайна сметка те са готините в случая, а такива като мене са тъпачки

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Знам, че зависи от характера ... казвам, че ПОВЕЧЕТО момчета са така ... да не кажа всички ... а относно момичетата - не говорим за разглезени дрисли, а за умни момичета с мозък ... и другото нещо, което забелязвам, е че курвичките се държат супер гадно с момчетата и не получават обиди, пък аз примерно като кажа, че не исам връзка и обиждат после, а аз не го правя нарочно - просто не изпитвам чувства към това момче, няма смисъл само да го заблуждавам и наранявам .... иии така - казвам го в прав текст, по възможно най - милия начин, а онези другите госпожици се подиграват с чувсвата на момчето и в крайна сметка те са готините в случая, а такива като мене са тъпачки
    хахах еми така е. доста детински изпълнения ще има още да гледаш. ако беше някой осъзнат и малко по-пораснал умствено индивид този, на който си отказала, нямаше да се държи така.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Ако е свястно момиче ще приема отхвърлянето,но ако е някоя лигла просто ще ме издразни.
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , така е..
    Но според мен го правят като някаква защитна стена !?
    Много момичета страдат от такива .. , което те(момчетата) не го осъзнават.

Е дори момичето да е било абсолютно точно в отношенията си с нас, винаги следва някакво охлаждане, дори да няма злоба. Просто ако се навърташ до човекът, когото обичаш, а той се забавлява с някой друг, рано или късно ти избиват чивиите и правиш глупост. Ето защо се оттегляме за известно време. А относно дали това оттегляне наранява - резултатът от него не може да се сравни с резултатът от отрязването

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Така си е,дам.Ама не при всички.Ама булшинството - да.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Това си до човека...Няма нищо общо с пол, зодия или с колко захарчета си пие кафето.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Озлобяването си го има при повечето факт е Като не се получат нещата почват приказки от сорта на "ае ебал съм я тя е курва,тъпа краката и къси врата крив" и всякви такива.Тъпичка история е като цяло мисля си че се получава така защото при отказ мъжката ни гордост и наранена.Другия вариент е че е просто момчето е комплексиран идиот който не знае как да извърти нещата и почва да псува като селянин
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Аз ли съм виновен, че момичетата се държат с мен като със боклук ? ОЗЛОБЯВАМ СЕ ДА и това изобщо не ме кара да се чувствам различен или каквото и да било. Всичко се връща, но по различни начини. Без причина няма да сме такива (повечето де или поне аз). Благодаря за вниманието..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си