- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата се озлобяват като им откажеш ?
Ooo da imam takyv sluchai i to samo edin, edno momche mnogo iskashe da e s men, i bqh mu kazala che shte se opitam po nqkakyv nachin da go obikna no ne se poluchi i mu go kazah, a toi sled tova pochna da me obijda i kakwo li oshte ne... a bqhme i dobri priqteli, sega samo se obijdame kato se vidime, koeto e mnogo typo ot strana na momcheto ...
Така е,като им откажем нещо и почват с "боклук" и т.н..."Весела" идилия.Мъже,бе!![]()
![]()
+2 :[Първоначално написано от Molzinka
You're just like poison..
До авторката на темата: А защо си мислиш, че при жените/момичетата това го няма? И само мъжете ли са "черни"?
аз сам момче и искам да ви кажа че не сички момчета са така някои са по- чствителни,но и аз имам проблем с едно момиче 1 година се пребивахме и накрая се целувахме.
Хах ,да и аз това се питам !?Първоначално написано от LadyDi
А има и случаи като не им обърнеш внимание се правят на много големи .. хах
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Когато някой не те харесва и ти го покаже директно какво мислиш, че следва?
Вие какво правите с хората, които открито ви заявяват, едва ли не "Аз съм НАД теб, не ме кефиш (няма да си легна с теб, примерно). Естествено, че игнор отвсякъде. ЧИсто животинска черта е като ви наранят да отвърнете с лошо. АМи? Да седя и да го гледам умно и влюбено и с усмивка някой, когото току-що ме е "резнал"?
Разбирам всички, които се държат гадно, защото не са получили желаните интимни ласки от мен, защото знам какво е да си от другата страна...![]()
Мисля че това доста зависи от момчето![]()
Аз лично не се озлобявам точно обратното опитвам се да направя по-голямо впечатление е до едно време в което почвам и аз да губя интерес![]()
Това ти е грешка...Първоначално написано от Capp1e
Те тижвикат "ни та ща", ти да продължаваш...