Влюбват ли се момчетата в първото момиче, с което са спали?
Преди известно време на една екскурзия спах с един мой съученик. С него бяхме добри приятели преди това и аз знаех, че на него ще му е за първи път и се постарах да възможно най–нежна. През цялото време той ми казваше колко му е хубаво и аз смятам че наистина си прекарахме много добре. Направихме го два пъти и беше невероятно, но с уговорката, че никой няма да разбере, защото по това време си имах приятел. Щом се върнахме от екскурзията аз скъсах с приятеля си, защото реших че искам да бъда със съученика ми. Казах му че го харесвам и че и искам да сме повече от “просто приятели” и че вече съм се разделила с гаджето ми, но той каза, че онова което се е случило на ексурзията си остава там. Сега се виждаме всеки ден, но не си говорим. Той се държи ужасно студено към мен и няма нищо общо с момчето, което беше преди да го направим. Очевидно го е срам затова, че ме е отрязал или просто ме ненавижда..не знам какво да си мисля.. всеки път когато го видя сърцето ми ще изхвръкне, а той сякаш не ме и забелязва. Кажете ми наистина ли момчетата се влюбват в момичето, с което са спали за първи път и дали наистина и за тях е така специално или това е просто една лъжа, с която приятелите ми се опитват да ме утешат..