- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Michael Jackson
Първоначално написано от yanev4
![]()
![]()
![]()
Моля те дай снимка, ако ти се търси...
А иначе продаваш ли тениската, на която се е подписал, че не разбрах?
Е много ясно, не ми трябва само да си платиш превоза иначе пари не искам.. само ако я намера![]()
[b][color=black]Espa
УауПървоначално написано от yanev4
![]()
Мерсиии![]()
![]()
![]()
АРЕ МЪЛЧИ БЕ ГЛУПАК!!! РАЗКАРАЙ СЕ!!! КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАШ НЕ ВЛИЗАЙ В ТАЗИ ДИСКУСИЯ ЯСНО ЛИ ТИ Е ОМРЪЗНА МИ ОТ ТАКИВА ИДИОТЧЕТА КАТО ТЕБ!!!Първоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
Ами аз две бройки имах ендата вече замина за 70 кинта я дадах. Другата може да я дам за по малко и без тва на мен не ми трябва ... давай предложение колко би й дал.Първоначално написано от Ani-Vard
В един друг форум продават плочата за 50 (с коментар на цената)...
тея плочи имате ли къде да ги слушате или ги купувате защото са на М.Дж.?Не се заяждам просто искрено се надявам да го харесвате не заради смъртта му,а заради работата му![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ми явно имат, щом ги купуват![]()
А може би за някои имат някаква друга стойност.. не ми е ясно как може да харесваш някой "заради смъртта му".. Някои хора не се чуват какви глупости говорят!![]()
Тъй като има много теми за продаване на списания, плакати и т.н. и ще има много да търся, предлагам на продавачите или тези които разменят за нещо, ако имат нещо за Майкъл Джексън да пишат тукимам най различни плакати, статии и т.н.
МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ ТУК АКО ИМАТЕ НЕЩО ЗА МАЙКЪЛ!!!!![]()
Janet Jackson
Michael Jackson