.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблем с първия и втория път при момиче

Здравейте,
    супер неудобно ми е, че пиша за подобен проблем, но няма как.
    С приятелката ми съм от 6 + месеца. Тя е на 16, аз съм на 18.
    Не бяхме стигнали до секс-а, защото тя беше девствена и беше решила, че й е рано да ми има такова доверие.
    Преди 3 дена беше решена, че вече е време.
    Всичко хубаво.
    Бяхме в тях, пийнахме по глътка вино с приятели в хола и тя ме хвана и ме заведе в стаята й.
    Всичко ок - целувахме се, възбуждахме се - аз съм средно опитен в тая област, възбудих я колкото мога, пробвах да бръкна с пръст - не става! Много я боляло. Продължихме с "работата по възбуждането", пробвах с език, пробвах какво ли не - пробвах да я отворя с члена ми, болеше я.
    Вкарах й го рязко и я заболя многоо, но аз все още усещах ципата, или поне така си мисля. Члена ми смея да кажа, че не е малък - за него разбирам, не и за пръста!
    Пробвахме още един-два пъти и я болеше, аз реших да я оставя, реших, че не е момента и й казах, че щом я боли толкова ще отложим.
    Отидох до тоалетна по малка нужда и видях, че имам кръв по .. т.т.т.
    Все едно, още смятах, че е девствена и бях супер разочарован.
    На следващия ден й се обадих и й казах, че според мене може и да не е девствена, да се е стресирала тогава и да й се е свила .. и тя ме прекъсна и каза, че днес е пробвала и не е девствена.
    Суупер - и двамата бяхме доволни!

Днес се получи така, че отново бяхме напът да правим секс, ама в по-екстремни условия, не по домовете.
    Много бяхме възбудени и двамата, поне 20 минутки любовни игрички, тя се беше подмокрила като езерото в дружба.
    Тръгнах да бръкна с пръстче, за да я възбудя повече - и ето пак.
    Едвам вкарах пръстчето и нея я заболя много.
    Е мамка му - защо ?

Имам 2 варианта:
    1. Уникално тесна и неразработена (с извинение за грубия израз)
    2. Прекалено притеснена?

Ще съм Ви много благодарен за всички мнения, освен тези, които са спам и ебавки!

Голям фен Аватара на Emilen
    Предполагам, че хименът не е разкъсан докрай. Често се случва да има болка и в следвщите няколко пъти. Не се притеснявай толкова, нормална ситуация е.

А при положение, че тя е успяла да вкара НЕЙНИЯ си пръст ЦЕЛИЯ?

Голям фен Аватара на Emilen
    Частично останал химен. Случва се често. Понякога останалите части след доста време се доразкъсват. Твоят пръст е улучил неразкъсаната част. Затова я е заболяло.

Супер фен Аватара на djipsito
    И мен така ме болеше когато приятеля ми пробва с пръст, не действай рязко, малко по малко. Първия ти вариант е по-възможен според мен. Не се притеснявай, както каза Емилен е нормално и първите няколко пъти ще я наболява, може да има и кръв. Само не се панирайте

еми то няма как да не я боли просто поне според мен макар че има момичетата които не усещат болка при първия път. Освен това не мисля че вторият път като сте пробвали е било удачно да е на "екстремно място" .Поне за мен първиият,вторият път би трябвало да са на спокойно място. Да се отпусне момичето , да е спокойно... и щом я боли да стисне малко зъби после няма да е така..

споко, нормално е да я боли първите два-три пъти. И аз бях така първия път - като ми вкараха пръста умрях от болка не ми не знам кво, а пък пениса изобщо не можа да проникне даже в мен, явно бях мн тясна ли нз. Втория път малко по - добре, но пак доста си болеше, но изтърпях - аз не съм и очаквала да не ме боли в началото. И вече след 2 път започнах да изпитвам кефа, спря да ме боли и вече си беше мн яко

Гледай най - вече да е хубаво навлажнена, че на сухо най - боли

гд

сигорно е много тясна

Супер фен Аватара на Everytime
    търпение майна

Ясно е че се притеснява,тясна е..девствена е и т.н. Затова трябва просто да изтърпи първите няколко пъти..не е едениствената,която я е боляло..поговори с нея кажи й поне веднъж да изтърпи и после все по-приятно и безболезнено ще става...наистина,както казаха в горния коментар-иска се търпение x]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Сега като чета да си призная чесно се чувствам егати и късметлийката малък дискомфорт и то само за секунди и после си беше кефа

За приятелката ти незнам сигурна ли е дали наистина го иска,щото ако примерно не е100% сигурна и се притеснява и се стяга ням акак да не я боли.Пък другия вариант е наистина да е много тясна,една приятелка даже немогъл и пръст да и вкара Ама пийнали малко поврче и взело че станало Късмет

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Къде сте БЪРКАЛИ. Хименът е ципа, покриваща входа на влагалището, а не 5 сантиметра навътре. Боли я, защото влагалището й никога не се е разтягало. Трябва и време, малко търпение, малко стискане на зъби и секс, за да се получат нещата. Няма начин - боли си. И да не си правила секс примерно 1 месец и да правиш после пак си боли все едно ти е първи път.

абе нещата се придвижват, вече вкарвам два пръста, ама не мога да си вкарам члена.
    голям ташак!
    Ама все пак пробваме и на неудобни места, така, че - вече не се притеснявам.
    Много благодаря за отговорите!

Цитирай Първоначално написано от jujanka
    споко, нормално е да я боли първите два-три пъти. И аз бях така първия път - като ми вкараха пръста умрях от болка не ми не знам кво, а пък пениса изобщо не можа да проникне даже в мен, явно бях мн тясна ли нз. Втория път малко по - добре, но пак доста си болеше, но изтърпях - аз не съм и очаквала да не ме боли в началото. И вече след 2 път започнах да изпитвам кефа, спря да ме боли и вече си беше мн яко

Гледай най - вече да е хубаво навлажнена, че на сухо най - боли
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си