- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между приятели ?
Какво мислите по въпроса приятели да правят сексспоред вас това може ли да развали приятелството
![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
Зависи колко хубав е аз съм правил после я харесвах 1-2 седмици но още сме си фр![]()
Да разваля го ..![]()
Иии за мен това е недопустимо .. едно е приятел друго е секс .. двете неща заедно изобщо не ми допадат!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не си праваПървоначално написано от Hilary_
![]()
Що бе кво пречи да си се лангъркат, като им е кеф лошо няма
хааах .. НИКОЙ не може да ме убеди в противното!!Първоначално написано от AlokiNn
Priceless .. <3
Просто нямаш такива приятели![]()
Според мен,не.Първоначално написано от AnNnG
![]()
Нима ?? Мислиш ли, че нямам .. ?? Точно, защото имам .. и виждам к'во се случва около мен .. да не говорим колко "приятелски предложения" за секс съм чувала ..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Priceless .. <3
Какво толкова искаш да кажеш с това ? Има разлика от "приятели" и "приятели"Първоначално написано от Hilary_
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Това, което исках да кажа съм го написала още в първия ми пост ..Първоначално написано от Pesenta
Priceless .. <3
Е това са загорели хора.. просто правиш секс с приятел и след това и 2мата си казвате че искате да сте просто фр и това е ..Първоначално написано от Hilary_
Еми хубаво добре , за да правиш секс с някой как го възприемаш ? Като непознат или момче за всичко ?!??! Когато искаш да споделяш , да спориш , да се забавляваш, а и междо другото за чук**еПървоначално написано от Hilary_
Edit 1 : Съгласен съм с AlokiNn
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Даа точнооо .. виж какво ако за тебе секса е просто спорт, за едната бройка или просто ей така за мен не е ... ако реша да го направя ще е с човека до мен .. не с приятел ..Аз правя разлика между приятел и гадже .. и не ми казвай, че ако го направя един път с приятел нищо няма да стане .. напротив!!! Най - малкото няма как след това да го приема както преди ..
![]()
Priceless .. <3
приятел и "приятелски" секс са две несъвместими понятия.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Не не си права не става въпрос за бройка или за нещо.. просто решавате да пробвате нещо ново.. някога не си ли искала ей така просто чисто да правиш секс с някой заради външния му вид - приятел,актьор,няква звезда или нещо такова?Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от Pesenta
Priceless .. <3
Офф .. оффф .. дразниш ме ..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Ако ми се прииска да правя секс, с който и да е няма да е за едното любопитство .. а ще е, защото го искам до себе си + да го правя с въпросния малко повече от един път .. сега разбра ли ме ??![]()
Priceless .. <3
Ми горе долу си с заблудени представи но да знам какво искаш да кажеш от 1вия постПървоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от AlokiNn
Priceless .. <3
Не водим спор ти възприемаш секса по 1 начин аз по друг![]()
За мен секса е нещо нормално начин за доставяне на удоволствие
За теб секса е представа че тр да се прави само с човека който обичаш което не е така .. живеете в филми :Д
хах .. всеки избира в какъв свят да си живее .. филмарския, реалността, в света на общоприетото и тн .. аз съм избрала този ..Първоначално написано от AlokiNn
Не можеш да ме съдиш за това .. всеки има право на избор ..
Priceless .. <3
Сексът между приятели е супер удобен, защото не се притеснявате един от друг и можете да го правите когато искате без обвързване, ревност и подобни глупости![]()
да бе то къв човек трябва да си лягаш си с приятел прави си квото се прави и после кво нищо не е станало лиПървоначално написано от juicy22
Незнам ма аз сигурно няма да мога да го погледна изобщо камо ли пак да сме приятели
![]()
![]()
+++++++Първоначално написано от buzka
Priceless .. <3