- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросът ми е към момичетата....
Момичета,я ми кажете вие на колко години точно започват да ви растат косми по п*****а,защото с един приятел започнахме спор двамата,а също така ни е и любопитно.
Знам,че със сигурност има и друга такава тема,но неможах да открия.Най-искренно ви питам момичета...
Абе много сте ми интересни,все спорите за някакви си глупости.Или ще е ''спор относно забременяване или някаква друга тъпотия.Нима толкова нямате никакви проблеми,та спорите за елементарни неща?
+ това въобще не смятам ,че е замесен приятел,май този приятел си ти и ти е мноооого интересно на кой кога му растат косми,сякаш би могъл да си направиш някакви заключения и пресмятания за броя на космите.Смешна работа.
Когато тялото на човек расте,заедно с него растат и космите и всичко останало,всеки организъм е различен и се развива индивидуално.И най-вече промените и окосмяването започват през пубертета.
Сега ако не знаеш и пубертета кога започва,то не мога да задоволя любопитството ти!
Нямам ли право да попитам, или явно съм объркал темата и да знам кога идва побертетът
![]()
ебаси спора .. ако се бяхте хванали на бас тогава можеше да получиш отговор ..![]()
![]()
Ако няма да ми отговорите,най-добре не пишете излишни коментари.Лично аз знам за това,което питах,но искам да натрия носа на моя приятел,който хем не знае,хем спори и само ме дразни,и този приятел съществува ...
Строго индивидуално е. Между 10-тата и 15-тата година. В повечето случаи 10-13. Печелиш ли спора?
НА ЕДИН ПИЧ НА ПОДПИСА ОТ ТЕЕНПРОБЛЕМ МУ ПИШЕ
АМЕРИКАНСКИ ФОРУМ - ПИТАШ И ТИ ОТГОВАРЯТ
РУСКИ ФОРУМ - ПИТАШ И ТЕБ ТЕ ПИТАТ
БГ ФОРУМ - ПИТАШ И ВСИЧКИ ТИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СИ ТЪП
aLL SaM Ve eBaL
на едно момиче от Русе май беше ;дПървоначално написано от Ma3x
най вече зависи от тестостерона и на 8 може да имаш зависи от положението ти![]()
With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
http://www.facebook.com/aLexI995
http://sofianci.com/ai07o
aаа нее...тва не е реално
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ужас..
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
оф боже..хора без работа![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
12![]()
Рано сабале започват да се окосмяват а след обед им растът рогаПри всеки човек е различно както едни са високи други ниски така е и с побертета..
на 10
бахти спора![]()
иначе е нормално след влизане в пубертета
Просто аз