- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли лично пространство?
Въпроса е ясен.
Имате ли лично пространство в което родителите ви не нахлуват/стъпват/влизат и е.т.ц?
Имам един сейф вграден в стената, те не знаят за него..![]()
Вафла..
Естествено,че имам.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не знам, не мога да определя. Имам едно и то е в главата ми! Може би само там не знаят какво става.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Амиии.. неОт 2 години вече се моля да ме преместят в спалнята, но не и не. По принцип спя в хола - преди 2-3 години правиха ремонт за да е моя стая, но понеже сме в двустаен апартамент и те в спалнята само си спят, а в хола всичко се прави и цял ден гледат телевизия, канят си гостите тук или просто седят и на мен ми омръзна.. А то тук освен компа и леглото ми е и голямата маса и дивана и тук се събират гости и други.. Искам стая, която да не е много голяма, но да си е само за мен, обзаведена по мой стил и т.н.
![]()
![]()
Да имам си лично място
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Първоначално написано от Dimana99
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
доволен съм на това, което имам - достатъчно ми е да спя спокойно другото е ненужно
В една с брат на 10...смятайте колко ми е личното пространствоПървоначално написано от Petrow
Имам, но не е много![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Е имам разбира се. Може това да не е стая, но все пак си имам някакво. Примирявам се за компютъра с много караници. С майка ми живеем сами в цял етаж, поради някой лоши и добри обстоятелства. По отношение на спане не съм лишена. Най важното, че мозъка майка ми неможе да промие. Мозъка и сърцето са си мои![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мне..наще по всяко време си нахлуват в стаята ми,особено майка,дори и вратата да е затворена-нея не я интересува влиза-излиза..![]()
![]()
Да! Мисля, че си имам.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Имам огромно пространство. Не,че някой се опитва да нахлува в него. Просто си го имам и никой не знае за него. Нещо като мой свят,в който другите нямат място и не биха разбрали.
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Имам лично пространство.
И съм благодарна, че никой не се опитва да навлиза в него.
И спря да се върти за миг земята..
absolutelyПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
За сега, задоволително.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Не. А мисля, че трябва.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
точно за това се казва лично пространство . Лично пространство което си е само твое и никой не нахлува там... Или имаш лично пространство или не кво е тва средното Лично пространство в което родителите ви нахлуват.. Щом нахлуват значи просто нямаш такова.