- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разтичане на грим
Хора не знам дали се случва и на вас, но щом си сложа примерно молив на долния и горния клепач и спирала и да се мине да речем час и и част от грима ми се стича.. O_o
кво да правя ,досадно е през час да се мацам с нов и нов грим и да тичам до тоалетната..![]()
нискокачествени продукти, а може и нещо при нанасянето да изпускаш, много зависи каква е кожата ти и как си взаймодействат продуктите, който й нанасяшЕдни са тънкостите при една суха кожа, доста по-различни са при мазна или смесена
Кожата ми е нормална.. нито мазна нито нищо![]()
пс. Ползвам Ейвън ,рядко друга козметика..![]()
Бих те посъветвала да смениш марката, моята кожа също е нормална, но някои марки и моливи и сенки да речем, съм забелязала, че доста се размазват. И не на всеки се задържат)) Изчакай все пак и другите мнения и от там нататък да си прецениш
![]()
водоустойчива спирала Хенииаа молив аз имам един на Essence , който се води дълготраен
![]()
Кой молив ползваш ? Аз ползвам този професионалния ( jillian dempsey ) и съм супер доволна, не ми се разтича. Ама аз слагам само отдолу - на клепача слагам очна линия.Първоначално написано от ByK
Когато слагаш молив, минавай отгоре със сенки ( говоря за горния клепчач ) , не се размазва, повярвай ми (: