- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ме възбужда почти
Значи от 1 месец и нещо ходя с едно момиче на 14 аз съм на 15. Решихме да го направим тя е девствена аз и преди съм го правил.Първия път когато я отварях ми стана,но не чак така на максимум както преди си ми ставаше.След това имаше още няколко опита,но не се възбуждах толкова много не ми ставаше к**а на максимум.Тя ми прави свирка възбуждам се на максимум и когато сложа презерватива и айде пак надоло. Чудя се дали е така,защотото не ме бара доло преди да започнем и да ме възбуди така по някакъв начин,но съм доста наплашен защото при самата свирка щом ми пада после ... Някакви идеи,ако и кажа да почне да ме бара ще има ли по-голям ефект.Или пък ако не си бия чикии 1 седмица.
Моля за съветите виОт по опитните
ей т'ва червеничкото го направих, защото ми е готино да го гледкам така .. ;д иначе ..Първоначално написано от NF_D
+++Първоначално написано от Lorenzo
ами това е отговора-не си дорасъл за секс,затова не ти става.къде сте тръгнали 14 годишни деца да се ебете.Още с играчки си играят ама тръгнал да чука.Марш при играчките.Теб колко ти е пишката бе-10 см имали че искаш да ебеш?
Тва е файк тема 100%Първоначално написано от NF_D
Някой остроумен се мисли за интересен
![]()
Da da
Ще земеш да комплеексираш момчетата с тия размерии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
С топките нали?Първоначално написано от NF_D
![]()
Че 17 да не са кой знае колко много?Първоначално написано от pebals
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти да не мериш тези 17 от гъза ве маняк
А стига ли ти до гъза ако е 17 санта ?
Ако стига земи си я наври там![]()
Ти пък на каква се правиш,средната дължина на нормален българин е около 16-17,а за 14 годишен ли колко беше е3 многоПървоначално написано от Violenza
Офф.. пак почнахте.. Историята с малък бил! Това колко му е не ви интересува!!!! Деца...... Пич, поговори с мацката. Направи нещо ново,защото ако всеки път 1 и също е нормално. Като цяло да има разнообразие
бате зимай стероиди и по-специално тестостерон енантат хахха цифра ше ти се ебе повервай ми и нема начин да ти спада![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Хахаха не напротив майкати ше комплексирамПървоначално написано от pebals
![]()
Пак нападате,да не ви попитат нещи .......до колкото знам това е ФОРУМ ..............
Summer (h)
мисли си че ебеш кака и![]()
Не я еби 1 седмица , после пак ще имаш интерес към нея![]()
'Пич, поговори с мацката.'
OMG AHHAHahHAhAH
Пич на 15???
Мацка на 14???????
лолзлолзлолзлолз![]()
Проблема сигурно е в това, че си я отварял.
И аз като отварях приятелката ми ми спадаше непрестанно, а принципно непрестанно ми става.
Следващия път не вярвам да е така![]()
Хахаа 17 см ти е от 16 см в ануса и остатъка пишката![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()