- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ме възбужда почти
К'во праите на по 14-15 години ве? Мирише на мляко ама секс прави.. Те хората защо мислиш са казали, че под 17-18 не е зряла възраст ? Малки сте кефи, се на свирките и това е. (Въпреки че не го одобрявам особено!)![]()
и според мен си малък както и тя
офффффПървоначално написано от holypotatoes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кфо да са комплексирам ... просто той се комплексира и затова лъже надали има и 7 ...Първоначално написано от pebals
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
а твоя случай нали е за предпочитане... зрял, ама неграмотен...Първоначално написано от Wojczek
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Те щом на тая възраст са пичове и мацки като станат на 23 ще са чичета и стари чанти ПХАААААААААААААААААа
ХАхаха какви сте комплексирани всичките.
Щом е на 15 не може да му е 17см?
Вие тъпи ли сте или да бе? Напълно нормално е.
Това, че на вас ви е толкова малък, не значи, че и на другите е.![]()
Аз съм на 16(може да ме упрекнете,че сум малък,но не ми пука) и имах същия проблем на НГ,бях пил,преди това бях набил една чекия,и тая на купона се целувах с едно момиче и по кусно се стигна и до секс,но тук идва проблема незнам дали е от продължителната любована игра,от алкохола или от притеснение(щеше да ми е за 1ви път),но сичко си е ОК надървен ми е нали и слагам кондома и ми падна просто! ;( Та незнам в мене ли е проблема или в какво немога да си го обясня моля за помощ,а не за коментари от типа "Много си малък затова ти е паднал" и от сорта.Моля помогнете щото съм мн притеснен!!!!
![]()
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
Кажете плс,много съм притеснен!!!
П.П А може ли да е от презерватива?От него да ми е паднал?
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
не, не е от презерватива.То ако е от тях секи ще има такъв проблем.От притеснение е..
![]()
Купи си карбонов презерватив,защото тоя явно ти тежи..
В тоя форум трябва да има поне малко ред. Това на нищо не прилича - всеки влиза само да се заяжда и да трупа мнения - Трябва Бан за такива спамери![]()
зарязвай я !!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Тея малките .... са луди![]()
Има много възможности,възможно е да не я харесваш като сексуален обект и поради тази причина да не се възбуждаш от нея.
Освен това,щом на нея й е било за 1ви път,значи не е опитна и все още не знае къде да пипне и какво да направи,имай търпение,след като ти си по-опитен я научи на някои неща,които знаеш,че ще те възбудят...и внимавайте!
Първоначално написано от Zaritu
![]()
аре стига критикувахте ше му казвате че е малак и такива щом мисли за такива неща не е малък щом му се отдава възможност нека да ебе амаа ддз и аз съм имал такъв проблем с момиче дето не я обичам и искам просто да го направя с нея но не ме възбужда а и от презерватива ми е падал , мое куровете ни да са астматици кат сложат презерватива и да припада
aLL SaM Ve eBaL
Човекът ви помоли за съвет. Не ви е искал критиките. Веднага го нападате... негова работа си е. То в днешно време 14-15годишните 50% не са девствени...
Принципно си мълча, ама сега не се сдържах .. Точно на рождения ден на момчето, правеше 15 години, му го мерих с линийка, лично аз .. Видях с очите си, че беше 17,9 .. Гледах внимателно точно до милиметри .. И спрете да нападате хората за личния им избор, на вас никой не ви се бърка и няма да ви хареса ако някой го прави, нали?
А по темата: може би си притеснен, че й е за пръв път и от теб се очаква много и т.н.. Както каза някой преди - може би е заради това, виж нататък как ще е и ако не се променят нещата, поговори с нея да прави нещо по въпроса![]()
стига сте нападали бе ,,,,! малки да са, малки са ма да прават каквото си искат се пак те си решават. Приятел може проблема да е от презервативите които ползваш опитаи с други ако не се промени немога да ти помогна![]()
![]()
Оле боже съвсем нормален размер,товя като не стига да отвориш и котка даже стига си се комплексирал,не му е мясотот тукаПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
А доколкото по темата пий едно червено вино и си вземи от най-тъкнките презервативи![]()