- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От болестта
Първоначално написано от valdesbg
Да се занимаваш с такъв човек си е чист мазохизъм! Ще срещнеш друг,наистина по-добре е да не се занимаваш с него...Не можеш да го промениш,каквото и да правиш! Мисли за бъдещето си, зарежи го!
И с какво подкрепя своите думи?
Изобщо - с какво показва някаква сериозност спрямо теб?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
с това,че никога не ме е лъгал.Той каза,че имаме някаква шантава нужда един от другПървоначално написано от valdesbg
И аз така мисляПървоначално написано от justonegirlwithonehope
И все пак може много да съжаляваш след това
![]()
Той каза, той, искаше, той това, той онова, той, той, той...
Get it now?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
а примерно утре като съм на училище и като свърша ако му се обадя и кажа аз съм пред вас дали ще слезе да се видим з амалко или ще се ядоса
Малко страничен въпрос към авторката:
Казваш, че си на 20, а ходиш на училище?За кое от двете излъга?
Никога не се предавай!!!
Училище...? Какво училище, нали си на 20?
И аз мисля, че няма смисъл да се занимаваш с това момче. Има и други момчета по света...Не си струва да се напрягаш излишно и да си хабиш времето за нещо толкова сложно... Такива хора имат нужда от внимание и много търпение, което ти очевидно нямаш...
1. Момчето показвало ли е някога СИМПТОМИТЕ на БАР пред теб, ставал ли е маниакален изведнъж състоянието прилича на това на хиперактивност.
2. Когато някой се е бъзикал с него изпадали в състояние на депресия?
Според мен това е силно ПОДТИСНАТ БАР щом го е проявил 1 път и то не много явно... Има някаква друга причина...
Първоначално написано от valdesbg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Преди време имах вземане-даване с човек с такъв проблем. Голяма мъка е. Рядко успявах да угодя на настроенията му, да не говоря как съм блъскала и съм се ядосвала докато посто си пишем, защото на моята възраст понякога и на мен емоциите са ми много. Един път направихме пауза в отношенията си, след това започнахме на ново. Защото аз изпитвах някаква извратена нужда да го чувствам като моя собственост. () Един ден се скарахме, писна ми да не казвам на кое и му заебах магаретата. Та... както казвах, трудно е. Дори много. В момента се чувствам доста егоистично настроена и не мисля, че бих изтърпяла всичките настроения и проблеми на такъв човек.
ами н ена даскало ама на лекций