Цитирай Първоначално написано от Chacho
Много ограничен кретен. Хич няма да му отстъпваш, откъде накъде ще се махаш от стаята си заради некъв педал? Няма да е единственият с подобен мироглед, с когото ще се сблъскаш. Защо се плашиш от него? Щял да подаде жалба.. От мойта гледна точка нищо нередно не вършиш. Това, че му се е наводнила банята, е проблем на общежитията и по никакъв начин не е свързан с това, кога и колко се къпеш. Не той, а ти си човекът в позиция да подава жалба. Това си е чист психически тормоз! В краен случай помоли да ти потърсят друга стая, но не се изнасяй вкъщи или на квартира, ако не е по-удобният вариант за теб. Учудвам се как братовчед ти е успял да говори културно с него, а не са го натупали хубаво.

Умно момиче си и жалко, че такива интриги ти пречат да вървиш по пътя си. Не давай повече да те мачкат !

Aз не че искам да се махам от стаята си,просто при такива скандали по-умният отстъпва.Нямам намерение постоянно да имам проблеми с него,може би ме хвана страх от него,защото е по-едър и знам какво могат да направят хора като него,за това съм била и винаги предпазлива!Не бих ходила сама при него да се разправям за това извиках братовчед си,а той е много спокоен човек и никога не излиза извън равновесие,за разлика от онзи тип,който вдигна целия блок с врява!!!Това за психическя тормоз съм напълно съгласна с теб и аз можех да подам жалба преди той да го направи,но просто не ми се занимава,наистина си имам много друга работа!!!Никога не позволявам да ме мачкат ,за това ще му натрия носа пред съвета като ни извикат и всичко ще си кажа ,пък който иска да ме подкрепи,както някой е казал Сам срещу всички,може и и при мен е така ,не знам!!Ще обясня всичко културно ,а онзи ако иска да си блъска главата в тавана от нерви!!!Аман от такива хора значи!!!