.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 180
    Бил съм в Гърция. Само, че там си има баш си нуди плажове, а не като в БГ някви скали и долу прас... некви баби. Там имаше доста млади хора. Окосмяването е кофти като видиш некой, който не си ги маха, но пък като цяло тоя плаж си има и доста предимства.

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    не бих отишла не е в мой стил :дд иначе едва ли ще се притеснявам за окосмяване отивам на кола маска и съм готова :P
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Голям фен
    Град
    Варна
    Във Варна има нуди плаж, за тези дет искат намирасе кадето е завоя на почивка големия слизате там по каманите и се върви долу по плажа посока дружба има едни камани там след около 50 метра минава се по тях и там зад ъгала има такъв плаж нудиски скатан ) Другия път за него е през Бриз горе но малко забатачено е там между къщите.
    Иначе специално за момичетата има "Евин плаж" на централния кадето беше дискотеката авеню.За тия дет незнаят какво е "Евин плаж", това е плаж само за жени.СЪщо има Евин плаж и в калните бани до макалали ама там се плаща 2 лв май беше.

Цитирай Първоначално написано от art
    Не съм ходила и не бих отишла. Без дрехи само в банята.
    +1

дфдс

Няма да ме е срам нали и другите са голи няма да съм само аз [/b]

Re: дфдс

Цитирай Първоначално написано от HotSexyDoll
    Няма да ме е срам нали и другите са голи няма да съм само аз [/b]
    така де но ако се надървиш ??
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Абе гадно е веднъж като бяхме на Слънчев бряг на 50 метра от нас имаше Нудистки плаж и баща ми отиде на там с един негов приятел та като се върнаха ония им работи яко стърчаха не ,че исках да гледам ама през банските всичко се виждаше
    П.П.А за извратените от София ако им се гледат голи бабета да отидат на басейна Овча купел и да влезнат в евиния плаж!
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Аз и още една приятелка сме нудистки, тя ме запали. В първите дни бях без сутиен, докато свикна. След това се престраших и свалих бикините, и така то днес. Сега много рядко слагам бански, само когато съм на нормален плаж. Не съжалявам, че го направих и така изпитвам истинско удоволствие от морето!

Избягвам ги, защото преобладават пенсии по тези плажове и гледката е отвратителна...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на teenems
    Не съм ходила ,но съм минавала покрай такъв ..
    Ама то само нЕкви дядки
    блах
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Не съм ходила ,но съм минавала покрай такъв ..
    Ама то само нЕкви дядки
    блах
    Е кво не те ли кефят провисналите им пишоци ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU
    Избягвам ги, защото преобладават пенсии по тези плажове и гледката е отвратителна...
    Напротив, има и много млади хора на нудистките плажове. Освен българи съм виждала и много руснаци и немци.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Re: Нудистки плаж

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Здравейте, випроса ми е ходили ли сте на Нудистки плаж и ако не сте бихте ли отшли ??бих отишла с кеф би ли ви било срам ? не бихте ли се притеснявали от:
    1.Размер(ако сте момче)
    2.окосмяване(и за двата пола)
    а и за момичетата ... ? не.няма защо да се притеснявам би ли ви било срам общо взето ? неее...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Не ме е срам, само в началото имах леко неудобство, но всичко с времето отмина. Не съжалявам, че опитах.

Цитирай Първоначално написано от Fany
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU
    Напротив, има и много млади хора на нудистките плажове. Освен българи съм виждала и много руснаци и немци.
    Колкото пъти съм минал покрай такива плажове, не съм видял човек под 50...
    Кажи къде са тези с младите за да отида...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Голям фен Аватара на revolver
    Ходил съм ама не в България .Миналата година с приятели си направихме ваканция до Рио де Жанейро в Бразилия,а там имаше специален такъв плаж.В Рио 90 процента от хората с много добра фигура .Ние отидахме на плажа,ама честно да ви кажа не ме беше срам че ми стана оная работа.Сега кво да се прави хора сме ..........

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Аз съм ходила на нудистки плаж и не ме е въобще срам - нали все пак и всички останали покрай мен са голи За окосмяването не се притеснявам , защото ходя на кола маска Но предпочитам да съм си облечена , защото мразя зяпачите
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Така като гледам дискусията направо се озадачавам да зема да ида някой път пък и по въпроса за ставането revolver много хубаво си каза хора сме все пак. А и като се замислите ако отидете на нудистки плаж гледате голите мацки няма ли да е притеснително ако не ви стане ?!

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Във Варна има нуди плаж, за тези дет искат намирасе кадето е завоя на почивка големия слизате там по каманите и се върви долу по плажа посока дружба има едни камани там след около 50 метра минава се по тях и там зад ъгала има такъв плаж нудиски скатан ).
    Точно на тоя плаж попаднах случайно и се нагледах както и на дядки с големи бастуни така и на яки пу*ки и имаше доста напръщели тряя фанеш просто сезона на чужденците Нз ама най ми харесаха пуситата не съм виждал такива дори по филмите и поне тез дет гледах бяха умерено космати таман кат за мене идеше ми да има скоча и да ги опрая каките :Д:Д:Д:Д
    Направи нещо за отечеството - емигрирай!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, не би ми пукало от нищо. И другите са голи. Но , все пак, не бих отишла на такова място. В смисъл, не върви с приятели/приятел/родители да се вееш на нудистки плаж ,като има 300 други места, коитоможеш да посетиш , пък и само момиче е опасно, кой знае какви може да са се омъкнали там.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    пфф видяли ми оная работа сефте ще видят
    ОДИН!!!

нито от размер ще ме е срам , нито от окосмяване (все пак второто зависи от вас ... ) отивам си без да ме бърка :P :P :P

Не ме е срам да ходя, нали и другите са голи, ходя си с кеф. Много е яко да си плувам голичка. Колко от вас наистина ходят за удоволствието, а не да гледат само голи тела, и на кои плажове ходите?

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз ходя само на такива плажове и се чувствам перфектно. Много мразя да имам разлика от банските. Не се срамувам от тялото си, а се гордея с него. Много си го харесвам и не се притеснявам дали някой ще си каже "ух амаче грозотия." Другите хорат там не ме притесняват...нали и те са голи. Всички сме свикнали с голотата на другите и не виждам от какво има да се срамуваме.
    Сега се опитвам да навия гаджето и той да свали дрешките, но той ме се дърпа. Този човек спи с панталони и колан, понеже му е голяма пишката и без панталони излиза. Според мен нямам никакъв шанс да го изведа гол на плажа. Ако не успея на плажа, поне ще му ги сваля на бълкона в къщи, където си се пека по 2/3 часа гола през лятото. Там поне не би трябвало да го е срам, понеже няма кой толкова да го гледа...само съседите в къщата до наща, но аз там слагам една хавлия и нищо не се вижда. Пия си млечен шейк, играя си на лаптопа, чета си книжка и през това време хващам страхотен тен.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз ходя само на такива плажове и се чувствам перфектно. Много мразя да имам разлика от банските. Не се срамувам от тялото си, а се гордея с него. Много си го харесвам и не се притеснявам дали някой ще си каже "ух амаче грозотия." Другите хорат там не ме притесняват...нали и те са голи. Всички сме свикнали с голотата на другите и не виждам от какво има да се срамуваме.
    Сега се опитвам да навия гаджето и той да свали дрешките, но той ме се дърпа. Този човек спи с панталони и колан, понеже му е голяма пишката и без панталони излиза. Според мен нямам никакъв шанс да го изведа гол на плажа. Ако не успея на плажа, поне ще му ги сваля на бълкона в къщи, където си се пека по 2/3 часа гола през лятото. Там поне не би трябвало да го е срам, понеже няма кой толкова да го гледа...само съседите в къщата до наща, но аз там слагам една хавлия и нищо не се вижда. Пия си млечен шейк, играя си на лаптопа, чета си книжка и през това време хващам страхотен тен.
    Браво, и аз така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си