- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нудистки плаж
Ходила съм мнооого пъти. Наще ме водеха още от малка.
Аз почти всяко лято ходя на палатка по нуди плажове и си карам голичка почти през цялото време.
По отношение окосмяването аз се обезкосмявам навсякъде.
А някой да е ходил на плажа под Панорама на Златни Пясъци?
Аз бих отишла на Евин плажЩе ми е притеснено отначало, ама ще сме само женски все пак и няма да имам гадни разлики!
![]()
Аз съм ходил много пъти на нудистки плаж и си се пека гол и не ми пука![]()
Нямам такива намерения да ми гледат пишката ;d
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Я не се филмирай ти още патката не можеш да си забелиш 16 сантаПървоначално написано от StenTor
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
веднъж минах пре такъв плаж
какво видях:Мина една баба (направих се че паля цигара не пуша)
На една дето излизаше от морето и се подаваха два тампона познайте от къде
двама се шибаха в един изкоп а на един пениса му можеше да послужи за слънчев часовник
ОДИН!!!
Аз не съм ходила, но тая год с моята фр май ще идем. Ами не мисля, че има от какво да ме е срам. Аз лично се епилирам![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм ходил и няма да ида, че да не вземе да ми се натопорчи чопката. Пък и най-често по такива места ходят доста нелицеприятни люде.
Чушка.
Копам една дупка и всичко е на 6![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Ходил съм на нуди плаж няколко пъти,яко е.
Както хората преди мен казват нали всички са голи,няма нищо срамно.За размера кво толкова има да се притесняваш...?
Някой навит от Бургас да ходим на нуди плаж?
Ще проявя интерес единствено и само ако се прави състеазание за най-гъста космена покривка,като естествено за победителя му се предоставя възможността тя да бъде епилирана и от нея да се направи две/три родопски одела.
Веднъж съм минавал през такъв плаж и като видях как двама дъртаци са се огъзили (на задна) от към слънцето и си пекат задниците не мерси никога не бих отишъл![]()
Мога да отида. Не ме е срам от нищо.
От къде си?Първоначално написано от Palpatin
мхмПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
абе притеснява ме факта, че освен мацки може да има и пенсионерки...![]()
![]()
На нудистките плажове като ти стане те глобяват и те изкарват от плажа, бе.Първоначално написано от playboyche
![]()
На нудистки плаж вие да зяпате ли ще ходите?
Нудисткия плаж според мен е нещо прекрасно, човек се доближава до природата. А и тялото не е нещо, от което човек трябва да се срамува.
Да ходите да зяпате е просто адски тъпо според мен.
ами аз млади хора на нуди плаж не съм виждала, веднъж като бях по-малка си спомням някъде на 10 се бях разхождала на плажа в Созопол и тамън стигнах до края и гледам некви лелки, баби, дядовци бляксс.. ВСИЧКО им беше ВИСНАЛО и КОСМЯСАЛО от тогава много се изплаших.. ;дддд , не знам, не бих се притеснявала за окосмяването, ама нз ше ми е странно да съм гола пред непознати ама сиг като порасна ще имам повече влечение към такива плажове.. нз
не съм ходила и не смятам да ходяПървоначално написано от playboyche
без горнице да ,ама без долнице не мисля
как тай бащите и майките ще се разхождат голички пред децата си не е ли срамно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пак и аз както се възбуждам супер бързо ще трябва да изчукам някой готин батко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как да е това не е за мен .
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Мда, Евин плаж е добра идея. Ужасно е да имаш разлики по тялото.Първоначално написано от PinkPan7her
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride