- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нудистки плаж
То пък сякаш като си с бански, не ти влиза вода в оновато.
По темата:не съм ходила на нудистки плаж все още, но се опитвам да убедя гаджето си да го направим. Бих се изкефила на макс, пък за срама, може би само в началото би ми било неловко, знам ли.
Предполагам ползваш непромокаем, плътно прилепващ бански ? Иначе не се сещам как точно банския ти пази от водаПървоначално написано от nymphetaminegirl9
![]()
![]()
На нуди плаж ох дааааааа. Кво по-яко от тва да си вееш дупето и да заглеждаш голи мацета![]()
![]()
![]()
За съжаление голите "мацета" в повечето случаи са 60 годишни бабкиПървоначално написано от Awesomness
![]()
Напълно съм за нуди плажа, в най-удобен случай съм там.![]()
Хахах ходете е лица ,няма лошо.Ама 90% от посетителите са мазни дядки и бабки .
Не ходя не заради задръжки, ами защото ми е неприятно да гледам около мен мазни и дебели баби и дядовци които се пекат голи и се пипат по глупостите...
Why care?
Евалата на туризма.....да живей нудизма !![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Аве момичетата кво толкова се срамуват да ходят на нудистки плаж-нямат причина-кво ще се види едни цици и тва е, другото не си личи, нито може да ви се надърви, нито нищоние имаме по-голямо основание да не ходим-може да се надървим, може да ни захапе рак за оназ работа, може някоя пираня да го откъсне докато сме в морето-а при вас няма такива работи-наща не е лесна
![]()
Сякаш някой ще види нещо ,което не е виждал ,аз бих утишла ,ама с приятеля си и ще го изчукам после щяла вечер на плажаПървоначално написано от wolfy86
![]()
sleda ot lubovta
Стига си ни говорила за въображаемия си приятел всички знаем че си от групата на "лиз близ" :PПървоначално написано от Princessani
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
ехе приятел да речем ,че ми е от седмица може биПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
,а преди това се познаваме и сме близки от 12=13 годишни ,а докато бях свободна може и да съм се забавлявала с друго женско ,но не съм от ''лиз близ'' ,все още харесвам мъже
![]()
![]()
sleda ot lubovta
ако се случи да отида, няма да ме е срам, иначе нямаше въобще да ходя... не се комплексирам нито от размер, нито от окосмяване...![]()
защо трябва да се притесняваме от голотата си....какво прикриваме с банските си...нашата голота или нашето его ...когато за първи път бях на нуди плаж наистина не знаех какво е да си гол сред други голи хора...спонтанна бе възбудата ми и мислех,че всички ме гледат...е имаше и такива за които бях интересен,но повечето не обърнаха и капка внимание на моята възбуда...постепенно човек свиква и с това...и от тогава съм фен на нудизма...
Ние многократно повече неща не знаем, в сравнение с малкото неща ,които знаем...
Имали желаещи за нуди плаж на спирка Почивка събота/неделя,ако е хубаво времето?
Незнам дали само аз съм забелязал , но имам чувството , че на мъжете по нудистките плажове не го дигат , като видят някоя мацка ?Аз не бих отишъл , защото при първата , немога го сваля ..
![]()
абе то вече между обикновенните плажове и нудистките няма голяма разлика![]()
Хаха, нали :Д
По тоя повод се сещам за един билборд на плажа в ... май беше Синеморец: "Цици има по целия плаж, пици има само при нас"![]()
^![]()
![]()
ПТ: Не съм ходила и едва ли ще ида, но ако това стане, едва ли ще се притеснявам. Всичко си ми е в ред.![]()
*сън*
Хич няма да ми пука всички други са голи и аз 6те съм гол а пък и пишката не ми е малка така че.....![]()
Не съм ходил,но и да отида няма от кво да ме е срам.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Къде ги намирате тези нуди плажове е![]()
Аз бих отишъл,ще направя и някои пози на културист
![]()
бих и изобщо ич ми нее![]()
no relationship, no emotion, just sex..
ако е извън България,няма да ме е срам.
нз дали бих отишла.;д
Хайде, филм...Първоначално написано от StenTor