.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 180
    То пък сякаш като си с бански, не ти влиза вода в оновато.
    По темата:не съм ходила на нудистки плаж все още, но се опитвам да убедя гаджето си да го направим. Бих се изкефила на макс, пък за срама, може би само в началото би ми било неловко, знам ли.

Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    не съм ходила и не бих отишла мн мразя да ми влиза вода в оная работа като правя опити за плуване
    Предполагам ползваш непромокаем, плътно прилепващ бански ? Иначе не се сещам как точно банския ти пази от вода
    На нуди плаж ох дааааааа. Кво по-яко от тва да си вееш дупето и да заглеждаш голи мацета

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Кво по-яко от тва да си вееш дупето и да заглеждаш голи мацета
    За съжаление голите "мацета" в повечето случаи са 60 годишни бабки

Напълно съм за нуди плажа, в най-удобен случай съм там.

Хахах ходете е лица ,няма лошо.Ама 90% от посетителите са мазни дядки и бабки .

Не ходя не заради задръжки, ами защото ми е неприятно да гледам около мен мазни и дебели баби и дядовци които се пекат голи и се пипат по глупостите...
    Why care?

Евалата на туризма.....да живей нудизма !
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аве момичетата кво толкова се срамуват да ходят на нудистки плаж-нямат причина-кво ще се види едни цици и тва е, другото не си личи, нито може да ви се надърви, нито нищо ние имаме по-голямо основание да не ходим-може да се надървим, може да ни захапе рак за оназ работа, може някоя пираня да го откъсне докато сме в морето-а при вас няма такива работи-наща не е лесна

Цитирай Първоначално написано от wolfy86
    Цитирай Първоначално написано от TheSecret
    Ходила съм като малка, но тогава на всеки плаж ходех гола Сега бих отишла, но не бих си махнала долнището.
    и също това ми е мн интересно аз ако бях жена нямаше да сти махам горнището ... всеки мъж гледа ЦИЦИИИИИИ това долу ако не искат да ви го гледат пуснете ей сега тия седмици едно килимче и сте говоти
    Сякаш някой ще види нещо ,което не е виждал ,аз бих утишла ,ама с приятеля си и ще го изчукам после щяла вечер на плажа
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ходила съм като малка, но тогава на всеки плаж ходех гола Сега бих отишла, но не бих си махнала долнището.
    и също това ми е мн интересно аз ако бях жена нямаше да сти махам горнището ... всеки мъж гледа ЦИЦИИИИИИ това долу ако не искат да ви го гледат пуснете ей сега тия седмици едно килимче и сте говоти
    Сякаш някой ще види нещо ,което не е виждал ,аз бих утишла ,ама с приятеля си и ще го изчукам после щяла вечер на плажа
    Стига си ни говорила за въображаемия си приятел всички знаем че си от групата на "лиз близ" :P
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Стига си ни говорила за въображаемия си приятел всички знаем че си от групата на "лиз близ" :P
    ехе приятел да речем ,че ми е от седмица може би ,а преди това се познаваме и сме близки от 12=13 годишни ,а докато бях свободна може и да съм се забавлявала с друго женско ,но не съм от ''лиз близ'' ,все още харесвам мъже
    sleda ot lubovta

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ако се случи да отида, няма да ме е срам, иначе нямаше въобще да ходя... не се комплексирам нито от размер, нито от окосмяване...

Град
    Bulgaria

нудистки плаж

защо трябва да се притесняваме от голотата си....какво прикриваме с банските си...нашата голота или нашето его ...когато за първи път бях на нуди плаж наистина не знаех какво е да си гол сред други голи хора...спонтанна бе възбудата ми и мислех,че всички ме гледат...е имаше и такива за които бях интересен,но повечето не обърнаха и капка внимание на моята възбуда...постепенно човек свиква и с това...и от тогава съм фен на нудизма...
    Ние многократно повече неща не знаем, в сравнение с малкото неща ,които знаем...

Град
    Bulgaria

fkk

Имали желаещи за нуди плаж на спирка Почивка събота/неделя,ако е хубаво времето?

Незнам дали само аз съм забелязал , но имам чувството , че на мъжете по нудистките плажове не го дигат , като видят някоя мацка ? Аз не бих отишъл , защото при първата , немога го сваля ..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    абе то вече между обикновенните плажове и нудистките няма голяма разлика

anonymous708973
    Guest
    Хаха, нали :Д

По тоя повод се сещам за един билборд на плажа в ... май беше Синеморец: "Цици има по целия плаж, пици има само при нас"

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^

ПТ: Не съм ходила и едва ли ще ида, но ако това стане, едва ли ще се притеснявам. Всичко си ми е в ред.
    *сън*

Хич няма да ми пука всички други са голи и аз 6те съм гол а пък и пишката не ми е малка така че.....

Град
    София
    Не съм ходил,но и да отида няма от кво да ме е срам.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен
    Къде ги намирате тези нуди плажове е Аз бих отишъл,ще направя и някои пози на културист

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хаха, нали :Д

По тоя повод се сещам за един билборд на плажа в ... май беше Синеморец: "Цици има по целия плаж, пици има само при нас"

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    бих и изобщо ич ми нее
    no relationship, no emotion, just sex..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ако е извън България,няма да ме е срам.
    нз дали бих отишла.;д

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от StenTor
    Мии попринцип то другите като са голи няма място за притеснение ама ме е страх да не като видя някоя кака да ми стане бастунЯ иначе за размер ми аз съм на 13 години 16 санта мисля че няма място за притеснение
    Хайде, филм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си