.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 180
    Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от ...
    Цитирай Първоначално написано от StenTor
    Мии попринцип то другите като са голи няма място за притеснение ама ме е страх да не като видя някоя кака да ми стане бастунЯ иначе за размер ми аз съм на 13 години 16 санта мисля че няма място за притеснение
    Хайде, филм...
    Що бре, може да е така...мерено заедно с ташаците и с част от задника
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:55

ама нз какво хубаво ще видите на нудиски плаж... аз колкото пъти мина се някви пенсии има

А не бих отишъл. Може само да минавам на разходка тип "случайно паднал от Марс" , ама иначе не. Че някой път се случват някои мноу хубавки
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    Варна
    Не съм много запознат с тези нуди плажове и искам да питам едно две въпросчета.
    1.Има ли някакъв лимит за годините?
    2.Там някой правят ли секс?
    Silver Is My Love
    Gold Is My Hate
    Bronze Is My Shit

Цитирай Първоначално написано от Sotko
    Уникално си тъп.

Дори не можеш да пишеш правилно на майчиния си език. Вместо да търсиш с кой да се изчукаш прочети учебника по български и направи някое и друго упражнение...

Цитирай Първоначално написано от Sotko
    Момче, ти като задаваш въпроси мислиш ли?!?

Цитирай Първоначално написано от Gloppp
    ама нз какво хубаво ще видите на нудиски плаж... аз колкото пъти мина се някви пенсии има
    Да бе точно, и аз това съм забелязал!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

ако питате мене трябва да раздялят нудиските плажове на групи" за грозни пенсии" и "за секси пички до 21години"

Аз си ходя с удоволствие, и така е и с другите нудисти които познавам.

1Сложете нудистки плаж и бар - варна в гугъла. Влезте в първият линк. Внимателно ПРОЧЕТЕТЕ и ПРЕГЛЕДАЙТЕ.
    2. Нудиският плаж се намира в северната част на кк.Златни пясъци-ПАНОРАМА .Там е и единственият нудистки бар в България. Ходи се с автобус 109 (ЖП гара-Панорама) последната спирка. Като слизате по пътя - отляво на яхтеното пристанище, посока Албена
    3. Хората които посещават тези плажове се делят на 3 основни групи:
    I Нормални хора - по-голямата част от вас попадат в тази категория
    II Воайори
    III Чикиджии(На такива боят винаги им е малко)
    4. Не е важно каква фигура, прелести или атрибути притежавате за да отидете на такъв плаж. А това с момичета до 21 г. са пълни глупости. Нима ако е леко закръгленичко и да няма право да се пече голо.
    5. Това си един абсолютно нормален плаж с млади, стари, бащи, майки и деца.
    6.Тези младежи които си мислят, че през цялото време ще им е вирнат - не е вярно. Свиква се за 2-3 дена. След това топ 10 на манекенките да дойдат, пак няма да си го вирне .
    7. Колкото до окосмяването на момичетата въпрос на гледна точка с каква прическа ще отиде(напълно бръсната или с тънка лентичка) като това се отнася и за момчетата.
    8. Ако се съберете по-голяма група, момичета и момчета, заедно посещавате такъв плаж и заедно купонясвате там -сигурно никога няма да отидете на друг плаж. Личен опит.

Най-добре ще е сами да се убедите. И пийте една студена бира заради мене при бат ГЕРО ))))))))))))))

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от danbg1
    1Сложете нудистки плаж и бар - варна в гугъла. Влезте в първият линк. Внимателно ПРОЧЕТЕТЕ и ПРЕГЛЕДАЙТЕ.
    2. Нудиският плаж се намира в северната част на кк.Златни пясъци-ПАНОРАМА .Там е и единственият нудистки бар в България. Ходи се с автобус 109 (ЖП гара-Панорама) последната спирка. Като слизате по пътя - отляво на яхтеното пристанище, посока Албена
    3. Хората които посещават тези плажове се делят на 3 основни групи:
    I Нормални хора - по-голямата част от вас попадат в тази категория
    II Воайори
    III Чикиджии(На такива боят винаги им е малко)
    4. Не е важно каква фигура, прелести или атрибути притежавате за да отидете на такъв плаж. А това с момичета до 21 г. са пълни глупости. Нима ако е леко закръгленичко и да няма право да се пече голо.
    5. Това си един абсолютно нормален плаж с млади, стари, бащи, майки и деца.
    6.Тези младежи които си мислят, че през цялото време ще им е вирнат - не е вярно. Свиква се за 2-3 дена. След това топ 10 на манекенките да дойдат, пак няма да си го вирне .
    7. Колкото до окосмяването на момичетата въпрос на гледна точка с каква прическа ще отиде(напълно бръсната или с тънка лентичка) като това се отнася и за момчетата.
    8. Ако се съберете по-голяма група, момичета и момчета, заедно посещавате такъв плаж и заедно купонясвате там -сигурно никога няма да отидете на друг плаж. Личен опит.

Най-добре ще е сами да се убедите. И пийте една студена бира заради мене при бат ГЕРО ))))))))))))))
    Благорадя ти! Убеди ме никога да не стъпя на нуд.плаж!

Мен лично не ме е срам. Ако ме беше срам нямаше да отида. Не съм ходила , но много ми се иска. Пък и погледнато реално всеки си има някакъв бъг в тялото тей , че няма съвършенни. Ако ми се отдаде възможност няма да се замислям ми направо отивам..

Но съм чувала , че по тез плажове ходят някакви баби и дядовци..

ВЯРНО ЛИ Е?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tainotomomiche
    Мен лично не ме е срам. Ако ме беше срам нямаше да отида. Не съм ходила , но много ми се иска. Пък и погледнато реално всеки си има някакъв бъг в тялото тей , че няма съвършенни. Ако ми се отдаде възможност няма да се замислям ми направо отивам..

Но съм чувала , че по тез плажове ходят някакви баби и дядовци..

ВЯРНО ЛИ Е?
    Много яко,ако под "бъг в тялото" имаш впредвид някои 2 санта пениси,огромен бъг бих казал

От мене 1 съвет за момчетата, които се притесняват, че може да им стани:
    Виждате яка мацка и той тръгва нагоре?
    Простата схема отместете поглед към голата пенсия до вас и проблема е решен :P :P

Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Простата схема отместете поглед към голата пенсия до вас и проблема е решен :P :P
    Да но представи си че ти е станал вече и гледаш към пенсията и момичето вижда теб надървен гледайки към пенсията хаха ? Ще стане голям гаф ?
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Да но представи си че ти е станал вече и гледаш към пенсията и момичето вижда теб надървен гледайки към пенсията хаха ? Ще стане голям гаф ?
    Ахахахаах

В процентно отношение бабичките и дедковците са точно толкова, колкото и на другите плажове. Повече в началото и края на сезона и по-малко в разгара на самия сезон. Hukuu забрави, че преди да погледнеш към баба германка, трябва да легнеш по корем

Нудиски плаж

Много е яко на нудиския плаж.Аз съм фен и с жена ми само на такъв ходим На Синеморец,където Велека се влива в морето.И на Приморско е много голям нудиския плаж.Там няма хора с бански.

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Ходила съм, да 2-3 пъти, но беше забавно

Mи според мен преди да ходиш на ндистки плаш си врътваш една ръчна за всеки случей и проблеми нямаш
    БХ ми е

Хасъл че е тийн форум. Повечето които пишат за дядковци и бабки явно не са ходили. А пък тея срамежливковците не искам и да знам какви са в леглото (метър, мвтър ама дърводелски). И от какво има да ви е срам, не сте 6 годишни хлапаци да се червят и пискат като видят части за "пиш пиш"?
    Ходил съм и пак ще ходя. Смятам че хората които твърдо са против това са мноооого ограничени и несигурни. Все тая здраве да е...

Град
    Land of the End
    Не се притеснявам.Бих пробвала.Какво толкова,все едно ми е.Всички сме виждали разновидности на пишки и путки.Било то в интернет или на живо.Знаем как изглежда човешкото тяло,тъй че няма да видим нещо невиждано.Така че ац бих пробвала.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Град
    Varna~
    Ходила съм един път с приятелки, не е кой знае колко срамно

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хаха, нали :Д

По тоя повод се сещам за един билборд на плажа в ... май беше Синеморец: "Цици има по целия плаж, пици има само при нас"
    Това го знам май заведението се казваше "Куцата медуза"
    иначе по темата Ходил съм не ме е срам от размер даже по скоро ми вдига съмочуствието като видя все по малки .. окосмяването еми и там нямам проблеми

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от RockaVenomy
    Всички сме виждали разновидности на пишки и п****.Било то в интернет или на живо.
    Съгласна съм, но все пак се съмнявам да отида.
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си