- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нудистки плаж
Що бре, може да е така...мерено заедно с ташаците и с част от задникаПървоначално написано от ...
![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:55
ама нз какво хубаво ще видите на нудиски плаж... аз колкото пъти мина се някви пенсии има![]()
А не бих отишъл. Може само да минавам на разходка тип "случайно паднал от Марс", ама иначе не. Че някой път се случват някои мноу хубавки
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Не съм много запознат с тези нуди плажове и искам да питам едно две въпросчета.
1.Има ли някакъв лимит за годините?
2.Там някой правят ли секс?
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Уникално си тъп.Първоначално написано от Sotko
Дори не можеш да пишеш правилно на майчиния си език. Вместо да търсиш с кой да се изчукаш прочети учебника по български и направи някое и друго упражнение...
Момче, ти като задаваш въпроси мислиш ли?!?Първоначално написано от Sotko
Да бе точно, и аз това съм забелязал!Първоначално написано от Gloppp
ако питате мене трябва да раздялят нудиските плажове на групи" за грозни пенсии" и "за секси пички до 21години"![]()
Аз си ходя с удоволствие, и така е и с другите нудисти които познавам.
1Сложете нудистки плаж и бар - варна в гугъла. Влезте в първият линк. Внимателно ПРОЧЕТЕТЕ и ПРЕГЛЕДАЙТЕ.
2. Нудиският плаж се намира в северната част на кк.Златни пясъци-ПАНОРАМА .Там е и единственият нудистки бар в България. Ходи се с автобус 109 (ЖП гара-Панорама) последната спирка. Като слизате по пътя - отляво на яхтеното пристанище, посока Албена
3. Хората които посещават тези плажове се делят на 3 основни групи:
I Нормални хора - по-голямата част от вас попадат в тази категория![]()
II Воайори
III Чикиджии(На такива боят винаги им е малко)
4. Не е важно каква фигура, прелести или атрибути притежавате за да отидете на такъв плаж. А това с момичета до 21 г. са пълни глупости. Нима ако е леко закръгленичко и да няма право да се пече голо.
5. Това си един абсолютно нормален плаж с млади, стари, бащи, майки и деца.
6.Тези младежи които си мислят, че през цялото време ще им е вирнат - не е вярно. Свиква се за 2-3 дена. След това топ 10 на манекенките да дойдат, пак няма да си го вирне.
7. Колкото до окосмяването на момичетата въпрос на гледна точка с каква прическа ще отиде(напълно бръсната или с тънка лентичка) като това се отнася и за момчетата.
8. Ако се съберете по-голяма група, момичета и момчета, заедно посещавате такъв плаж и заедно купонясвате там -сигурно никога няма да отидете на друг плаж. Личен опит.
Най-добре ще е сами да се убедите. И пийте една студена бира заради мене при бат ГЕРО))))))))))))))
Благорадя ти! Убеди ме никога да не стъпя на нуд.плаж!Първоначално написано от danbg1
Мен лично не ме е срам. Ако ме беше срам нямаше да отида. Не съм ходила , но много ми се иска. Пък и погледнато реално всеки си има някакъв бъг в тялото тей , че няма съвършенни. Ако ми се отдаде възможност няма да се замислям ми направо отивам..
Но съм чувала , че по тез плажове ходят някакви баби и дядовци..
ВЯРНО ЛИ Е?
Много яко,ако под "бъг в тялото" имаш впредвид някои 2 санта пениси,огромен бъг бих казалПървоначално написано от tainotomomiche
![]()
От мене 1 съвет за момчетата, които се притесняват, че може да им стани:
Виждате яка мацка и той тръгва нагоре?
Простата схема отместете поглед към голата пенсия до вас и проблема е решен![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
Да но представи си че ти е станал вече и гледаш към пенсията и момичето вижда теб надървен гледайки към пенсията хаха ? Ще стане голям гаф ?Първоначално написано от Hukuu
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
АхахахаахПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
![]()
В процентно отношение бабичките и дедковците са точно толкова, колкото и на другите плажове. Повече в началото и края на сезона и по-малко в разгара на самия сезон. Hukuu забрави, че преди да погледнеш към баба германка, трябва да легнеш по корем![]()
Много е яко на нудиския плаж.Аз съм фен и с жена ми само на такъв ходим На Синеморец,където Велека се влива в морето.И на Приморско е много голям нудиския плаж.Там няма хора с бански.
Ходила съм, да2-3 пъти, но беше забавно
![]()
Mи според мен преди да ходиш на ндистки плаш си врътваш една ръчна за всеки случей и проблеми нямаш![]()
БХ ми е
Хасъл че е тийн форум. Повечето които пишат за дядковци и бабки явно не са ходили. А пък тея срамежливковците не искам и да знам какви са в леглото (метър, мвтър ама дърводелски). И от какво има да ви е срам, не сте 6 годишни хлапаци да се червят и пискат като видят части за "пиш пиш"?
Ходил съм и пак ще ходя. Смятам че хората които твърдо са против това са мноооого ограничени и несигурни. Все тая здраве да е...
Не се притеснявам.Бих пробвала.Какво толкова,все едно ми е.Всички сме виждали разновидности на пишки и путки.Било то в интернет или на живо.Знаем как изглежда човешкото тяло,тъй че няма да видим нещо невиждано.Така че ац бих пробвала.
Ходила съм един път с приятелки, не е кой знае колко срамно![]()
Това го знам май заведението се казваше "Куцата медуза"Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
иначе по темата Ходил съм не ме е срам от размер даже по скоро ми вдига съмочуствието като видя все по малки .. окосмяването еми и там нямам проблеми![]()
Съгласна съм, но все пак се съмнявам да отида.Първоначално написано от RockaVenomy
awerw♥