.

Виж резултатите на анкетата: Ще се навиете ли да излезете

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

19 33,33%
  • да

38 66,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

колко % ще се навият

с един приятел водехме доста разгорещен спор каква е вероятността ако поканиш някое момиче да излезете, с което се познавате само на здравей-здрасти и тя няма изградено мнение за теб , ще се навие (на кафе или нещо таквоз- просто среща)
    Та нека женските обитатели на форима да изразят мнението си, та да видим какви ще са резултатите
    ААаАаА за наденицата ли питате?

хм .. по скоро не бих се навила ..

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае не съм момиче ама ще ти кажа че при мен провал е нямало казват че не могат да устоят на очите ми.Мисълта ми е че ако си играч ще намериш цаката да я изкараш на кафенце пък ако си марда ако ще и историите на животите си да си разказвате пак може да не излезе с теб
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на crazymm
    мда, излизала съм така с 1-2 момчета
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако се все пак се познаваме, било то замо на здравей-здрасти и го знам кой е сигурно бих се съгласила. Зависи от впечатлението. което ми е оставил дори при само едното "здравей". И най-важното, трябва да ми знае името, т.е да се се запознавали някога и да го помни
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    ForSaken city (:
    Излизала съм. Те хора не ядът.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако си показал слаб потенциал в разговорите си, а по-точно изразяващ се в това, че разминавайки се с нея можеш да обелиш само едно "здрасти" от устата си, то изобщо за каква покана и с какъв предтекст си говорим? Естествено в много редки случаи, ако например си мега-готин, един палав поглед и "здрасти, хайде едно кафенце да направим" може и да свършат работа, но за мнозинството...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Зависи от момчето и подходът му към мен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на babity
    Зависи как ще ме покани и най - вече дали ми допада или не. 'Щото по принцип съм си темерут и трудно излизам с нови хора.

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ае не съм момиче ама ще ти кажа че при мен провал е нямало казват че не могат да устоят на очите ми.Мисълта ми е че ако си играч ще намериш цаката да я изкараш на кафенце пък ако си марда ако ще и историите на животите си да си разказвате пак може да не излезе с теб
    Не е точно така.И най-големия"играч" да си момичето ако още в първия момент по някакъв начин не е преценило, че би искало да излезе с теб каквото и да направиш няма да успееш да излезеш с нея.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ами ако ми е симпатичен и мисля, че е свестен ще изляза с него. От 1 кафе нищо няма да ми стане.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Зависи от момчето и подходът му към мен

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от art
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Не е точно така.И най-големия"играч" да си момичето ако още в първия момент по някакъв начин не е преценило, че би искало да излезе с теб каквото и да направиш няма да успееш да излезеш с нея.
    Не виж ся не съм го написал това с цел да се хваля просто исках да покажа че с малко въображение и непукизъм нещата стават.Може би си прав/а но просто ми е странно да го приема понеже съм на 23 години живял съм из различни градове и доста пъти ми се е случвало с така бегли познати да излизам на кафе как така един път не са ми отказвали.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако ми е симпатичен и нямам приятел ще излезна

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Да !!

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Град
    In My Sick Brain <3
    Дори и да го познавам по-добре се съмнявам да изляза с него.

Повече от фен
    Ако се познаваме лично (пък било то само на здравей-здрасти) бих се навила

Зависи.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

kolko trqbva da si lesna zada se naviesh tolko lesno

Цитирай Първоначално написано от polina13
    kolko trqbva da si lesna zada se naviesh tolko lesno
    А какво трябва да направиш, за да си "яка, недостъпна"? Да се дърпаш сума ти време, въпреки че момчето ти е симпатично, и когато то престане да ти ходи подир гъза, да се сетиш, че е трябвало да се навиеш? Ебати, едно кафе, не става въпрос за годеж. Като не ти изнася - хващаш си чантичката и си тръгваш, голяма философия.

да не говорим, че кирилицата е задължителна.

Защо да не изляза.В крайна сметка той не иска да правим секс, иска просто да отидем на кафе.Нищо лошо не виждам.И какво като не го познавам добре, ще го опозная.Защо трябва да се ограничам в определен кръг от хора

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако не изляза с него, как бих го опознала?! o.0 Доста безмислен въпрос. Естествено, че ако ми е апатичен, няма да изляза с него. Но ако не е така и стига да е приятелско излизането, разбира се.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: колко % ще се навият

Цитирай Първоначално написано от oNthEmaX
    ...с което се познавате само на здравей-здрасти и тя няма изградено мнение за теб...
    Дори да сте само на "здравей-здрасти" не е възможно човек да няма изградено мнение за някой друг,според мен .Външният вид,изражението на лицето,дрехите,излъчването - всичко прави все някакви впечатление. И при мен лично би зависело от това впечатление,не може да се говори по принцип за тези работи.
    И от момичето също зависи - аз лично напоследък съм доста затворена и ако момчето не е предизвикало особено голям интерес у мен,не бих излязла просто с някого.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ще се навия, обаче ако ме издразни ставам и си тръгвам И все пак от едно кафе нищо няма да ми стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си