- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко % ще се навият
с един приятел водехме доста разгорещен спор каква е вероятността ако поканиш някое момиче да излезете, с което се познавате само на здравей-здрасти и тя няма изградено мнение за теб , ще се навие (на кафе или нещо таквоз- просто среща)
Та нека женските обитатели на форима да изразят мнението си, та да видим какви ще са резултатите
ААаАаА за наденицата ли питате?
Ае не съм момиче ама ще ти кажа че при мен провал е нямалоказват че не могат да устоят на очите ми.Мисълта ми е че ако си играч ще намериш цаката да я изкараш на кафенце пък ако си марда ако ще и историите на животите си да си разказвате пак може да не излезе с теб
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не ..![]()
мда, излизала съм така с 1-2 момчета![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ако се все пак се познаваме, било то замо на здравей-здрасти и го знам кой е сигурно бих се съгласила. Зависи от впечатлението. което ми е оставил дори при само едното "здравей". И най-важното, трябва да ми знае името, т.е да се се запознавали някога и да го помни![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако си показал слаб потенциал в разговорите си, а по-точно изразяващ се в това, че разминавайки се с нея можеш да обелиш само едно "здрасти" от устата си, то изобщо за каква покана и с какъв предтекст си говорим? Естествено в много редки случаи, ако например си мега-готин, един палав поглед и "здрасти, хайде едно кафенце да направим" може и да свършат работа, но за мнозинството...
Зависи от момчето и подходът му към мен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зависи как ще ме покани и най - вече дали ми допада или не. 'Щото по принцип съм си темерут и трудно излизам с нови хора.
Не е точно така.И най-големия"играч" да си момичето ако още в първия момент по някакъв начин не е преценило, че би искало да излезе с теб каквото и да направиш няма да успееш да излезеш с нея.Първоначално написано от Faces
Ами ако ми е симпатичен и мисля, че е свестен ще изляза с него. От 1 кафе нищо няма да ми стане.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Не виж ся не съм го написал това с цел да се хваля просто исках да покажа че с малко въображение и непукизъм нещата стават.Може би си прав/а но просто ми е странно да го приема понеже съм на 23 години живял съм из различни градове и доста пъти ми се е случвало с така бегли познати да излизам на кафе как така един път не са ми отказвали.Първоначално написано от art
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ако ми е симпатичен и нямам приятел ще излезна![]()
Дори и да го познавам по-добре се съмнявам да изляза с него.
Ако се познаваме лично (пък било то само на здравей-здрасти) бих се навила
Зависи.![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
kolko trqbva da si lesna zada se naviesh tolko lesno![]()
![]()
А какво трябва да направиш, за да си "яка, недостъпна"? Да се дърпаш сума ти време, въпреки че момчето ти е симпатично, и когато то престане да ти ходи подир гъза, да се сетиш, че е трябвало да се навиеш? Ебати, едно кафе, не става въпрос за годеж. Като не ти изнася - хващаш си чантичката и си тръгваш, голяма философия.Първоначално написано от polina13
да не говорим, че кирилицата е задължителна.
Защо да не изляза.В крайна сметка той не иска да правим секс, иска просто да отидем на кафе.Нищо лошо не виждам.И какво като не го познавам добре, ще го опозная.Защо трябва да се ограничам в определен кръг от хора![]()
Ако не изляза с него, как бих го опознала?! o.0 Доста безмислен въпрос. Естествено, че ако ми е апатичен, няма да изляза с него. Но ако не е така и стига да е приятелско излизането, разбира се.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Дори да сте само на "здравей-здрасти" не е възможно човек да няма изградено мнение за някой друг,според менПървоначално написано от oNthEmaX
.Външният вид,изражението на лицето,дрехите,излъчването - всичко прави все някакви впечатление. И при мен лично би зависело от това впечатление,не може да се говори по принцип за тези работи.
И от момичето също зависи - аз лично напоследък съм доста затворена и ако момчето не е предизвикало особено голям интерес у мен,не бих излязла просто с някого.
Ще се навия, обаче ако ме издразни ставам и си тръгвамИ все пак от едно кафе нищо няма да ми стане
![]()