.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Дали има опастност ?

Снощи докато правихме секс с приятелката ми, по едно време много се възбидух и го извадих за да не свърша в нея. След като го извадих малко сперма излезе(просълзя), около 1 капка само. Аз изчаках около 1 минута не ми спадна и започнахме пак и после си свърших върху нея. Мисълта ми е от това просълзяване дали може да има повод за притеснения ?

Повече от фен
    Хей !
    Ами.. според мен има такъв повод, защото в тази капчица е имало 100-200 сперматозоидчета.. (Надявам се, искрено, че знаете, че при всяко ''изпразване'', се изхвърлят около 300 000 животинчета с опашки.. ) А все пак само едно е нужно за оплождане. Аз предлагам Ескапел ! (Страхотен дисбаланс прави, но поне ще има спокойствие.)
    Всичко хубаво !

Еми за това време около минута не са ли умрели

Цитирай Първоначално написано от fifa
    Еми за това време около минута не са ли умрели
    Ти на колко години си ле? Я прочети малко по въпроса за секса преди да тръгнеш да о правиш Сперматозоидите живеят много повече от 1 мин могат да издържат и до 20 часа във влажна среда

опасТността идва от там,че си неграмотен

Значи да взимам хапче

Град
    Бургас
    Ескапел след секс

Цитирай Първоначално написано от fifa
    Значи да взимам хапче
    Никак няма да е лошо да вземеш. И го дай да го изпие ТЯ! Приятелката ти не ти ТЯ. Наблягам толкова мого на това заради теорията за едноминутния живот на спрематозоидите. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ОНАЗИ СИМПАТИЧНА БЕлЖЧИЦА, КОЯТО СЪПЪТСТВА ХАПЧЕНЦЕТО В КИТИЙКАТА ! ! !

При контакт с въздуха спермата умира много бързо.Но вътре в нея живее доста Избий си го от мислите или купувай Ескапел ..и аз съм в такова положение но рискувахме

даа

малейй правете го с презерватив бе

Супер фен Аватара на Everytime
    първо влези у гугал и прочети некоя тема-две,преди тфа обаче иди в аптеката и купи ескапел..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си