Тя живее у нас от около 8 месеца.Напоследък се държи много странно.Купува си хляб и маргарин и си го яде в нейната стая.Аз спях в хола от едно известно време спя в кухнята.Сега съм и в сесия и просто не мога се съсредоточа.Миналата вечер направихве ориз на фурна и тя на другия ден ми вика аз тоя ориз съм го купувала.Същите номера ги е правила на дядо ми мир на праха му.И сега посред зима ще правим ремонт и й казахме да не се бутаме много хора тука в тру стаи да иде в къщата,където е живяла с дядо ми.Вярно че е сама на етажа,но на горния е учинайка ми-и тя сама.Не иска.А да кажеш че не може да се грижи сама за себе си -може.В хола,където тя спи и където ми е компа не искам да влизам щото само муцуни прави.Кажете кво да правя.Сега имам още 2 изпита,а трява да се изнасям зарди ремонта,смятах да ходя у другата ми баба
Хем живее в твоя дом, хем не се съобразява. Не я разбирам тая работа. В крайна сметка не би трябвало тя да взима решението, нали? Какво означава това "Не искам". Ако ти пречи на ученето, нормално е да й обясниш и да я накараш тя да направи компромиса. Това, че ти е близка роднина не оправдава нещата.Първоначално написано от moisture
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами понеже апартамента е нейн и за това
Ми отиди ти в нейната къща, поне ще правиш купони![]()
Тая твойта баба я е хванало здраво склерозата..
значи живее във вашия дом и ви прави фасони. гонете я, кво и се каните![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Би ли изгонила баба си от дома й веПървоначално написано от uBuTo
.Вари на стопа си дигай космясалия крак.Виж к'ва си черна.Руса-някой мн ти се е точил,чак да ти стане руса косата.Явно мн си седяла на магистралата лятото...
![]()
А до темата:Това го прави ,поради някаква причина(никой не й обръща внимание,на години е ,иска някак да започне някакъв разговор,независимо какъв е той,но не знае как, има още много причини...),а щом го е правила на дядо ти преди ,значи това държание е дошло от някаде.Мoга да ти помогна но ми пиши на лс скайпа си.Имам много въпроси да ти задам , но не искам тука.Дай си скапа ,аз ще те намеря и ще ти пиша!!!![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ми по възрастните хора са с по стари разбиранияяяя ..![]()
![]()
![]()