- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Живот към по-добро
Здравейте.. Аз съм момиче на 17 години от малко селце близо до столицата съм..Имам доста объркан живот, а толкова искам да постигна
Така.. Първо да започна с живота ми .. Живея с по-малкият ми брат, майка ми и баща ми..
Не съм някаква разглезена мамина кукла. Сама чистя в нас.. Сама си събирам пари за дрехи, обувки, учебници, за излизане и т.н. В даскало имам над 90 извинени и то само защото нашите не ми дават да излизам след даскало и немога да се видя с гаджето ми..
Искам да съм отличничка както преди, но това няма да стане ако не ходя на училище.. Искам да отслабна, да обличам елегантни дрехи.. да имам хубава стая.. да се разбирам с нашите.. Искам живота ми да е такъв какъвто си го представям.. Да ставам сутрин с настроение, да отида на училище, там да съм изрядна от всякаде..
Да имам добри оценки.. След даскало да се виждам с приятелят ми, в петък да оставам до по-късно с него.. Да започна да се грижа за външният ми вид.. Да спортувам.. Знам че всичко това зависи от мен.. но просто исках да споделя с някого защото нямам на кого.. С най-добрата ми приятелка говорим само за нейните проблеми.. с другите ми приятелки не мога да разговарям за такива неща..
Смятам да си направя през уйкенда план в една тетрадка.. и да се опитам да изпълнявам всичко както е по плана..
Ако има някой който също иска да промени живота си към по-добро нема ми пише на лично
Можем да си помагаме взаимно
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Ами да - щом се решена за тази промяна - НАПРАВИ Я..
Така ще се чувстваш много по-добре..
Може да започнеш с прическата и ако не носиш грим,да започнеш (но не тежък)..След това да събереш пари и да си купиш дрехи..
Да започнеш да ходиш редовно на училище и след даскало,преди да се върнеш вкъщи - може да се видиш с приятеля си..
Иначе и аз обмислям за такава промяна![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз искам да се променя към по-доброискам характера и да стана по-красива,но някак си ми е трудно
опитвала съм се за характера,но може би твърде рано се отказвам
вече и аз незнам какво искам
![]()
![]()
Всичко се постига със силна воля. Имаш желание да спортуваш - отдели малко време и побягай 30 мин. Прибери се, поговори с вашите за каквото искаш, облечи се, гримирай се, излез...
От ден на ден ще свикнеш с всичко това, ще ти хареса и... ще го правиш без да си даваш толкова "зор", особенно след като го искаш...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Прическата вече е свършен фактОтрязах дълагта си коса.. Даже така се харесвам много повечее..
Купих си гланц
тъй като до сега не съм ползвала .. Днес мисля да си направя хубав хранителен режим..
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
И аз съм така...
Започнах да отделям много внимание на училището, според мен по оценките и държанието в училище може да се определи до колко е изряден човек.
Сега започвам да говоря с фр и за моите неща, проблеми, а не само за техните.
Сега за красотата... най-добре ще е ако си слагаш само гланц и понякога - леки сенки или молив за очи, но първо разучи нещта. Кои цветове ти подхождат най-много, как се слагат гримовете... Иначе нищо няма да стане. Мои съученички също ходят с грим, но не знаят как да го слагат, следователно спиралата им е рзпределена неравномерно, от сенките едното им око е като насинено, а другото си е нормално, слагат си пудра или фон до тен, ноо не равномерно и накрая се получава един цвят на челото, напълно различен с този на бузите, например.
После... В училище се дръж както си искаш, говори с фр, но вкъщи трябва да учиш здраво. Ако искаш да се видиш с гаджето ти, но имаш мн за учене, по-добре се съберете и учете двамата заедно...
Гаджето ми е 12ти клас и вече не мисли за училище, а и + това баща ми не удобрява да си имам приятел и не обича докато той си е в къщи да го довеждам в нас..![]()
Тогава отидете в тях или се разходете навън.Първоначално написано от melcho1
щом искаш таква промяна - направи я ..
относно най - добрата ти приятелка поговори с нея .. кажи й , че искаш и ти да споделяш твоите;
промяната - на 17 си момич1всичко е в твоите ръце .. отделяй време на приятеля си , и на ученето за да си изрядна и в дс .. за хубавите дрехи - говри с родителите си
събирай пари ;рр
на 17 сии работа можеш да започнееш .. всичко зависи от теб ! УСПЕХХ !
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Първоначално написано от princess85
Това с работата е добра идея и съм го обмисляла, но някакси няма да смогвам завсичко..Ще трябва да уча по нощите..
![]()
виждам че имаш амбиция значи ще успеешуспех в реализацията
![]()
хах не мислиш ли че всеки би искал Идеалният Живот - както той си го представя.. ако беше така както на нас ни се иска.....свиквай защото след някоя година няма да ходиш на училище и ще трябва абсолютно сама да се грижиш за себе си.. такъв е живота :]
Обещанието е учтива форма на отказване.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Аз започнах подобна промяна от началото на тази учебна година 11 клас съм.Преди бях доста по различна.Имах проблеми с баща ми защото се занимавах с глупости и той ме хвана. Живота ми беше доста пропаднал и вървях все надолу и надолу . Баща ми не харесваше приятеля ми и аз като теб си имах проблеми. Нямах изграден навик да си чистя да подреждам и т.н. В даскало бях зле. Да но се хванах и си оправих живота. В момента се разбирам идеално с баща ми, а татко с приятеля ми също. В даскало съм много добре нямам отсъствия, имам хубави оценки. В къщи чистя абсолютно всеки ден. Не се занимавам с глупости. Грижа се двойно повече за себе си и се чуствам отлично. Така че пожелавам ти успех. Постарай се. Всичко се постига с търпение и желание.
Виж, така като те чета най-вероятно си се отчаяла от живота. Трябва обаче да разбереш нещо много важно - живота не се състои в това да е "оправен" и да си живуркаш, а всеки един ден да работиш за някаква цел, която искаш да осъществиш. Тези истории ги има само по филмите, където казваш "искам това, искам 3то, 5то и т.н. и всичко ще ми е наред". Живота не е песен и колкото неща да имаш, все нещо ще ти липсва. Тези неща, които искаш ги желае всеки, но те трябва да дойдат от някъде - това е процес на работа, на усилия, които трябва да положиш и то не в даден период от време, след което всичко да е "шест", а постоянно да работиш в свой интерес, за да ги съхраниш. Не знам колко би ти помогнало да ги впишеш в тетрадка и като задача по математика да отбелязваш кое е свършено и кое не, защото днес свършваш едно, утре друго, в други ден първото се скапва. Това, което трябва да направиш е да не мислиш много, а да действаш и да използваш всяка една минута, която ти се дава да вървиш към по-добро, за да не изпадаш в дупки и да се отчайваш.
За да настъпи промяна, трябва да промениш начина си на мислене. Добре си започнала, като си си съставила план (:
Аз също като бях на 15 реших да се променя (не беше кой знае каква промяна, даже почти не се забелязва, но вече се харесвам много повече ^^ )
трябва да знаеш какво искаш, и да се бориш за него![]()
Трябва да черпиш вдъхновение от някъде. Намери нещо, което да може да те вдъхнови винаги. Книга, песен, филм, човек.. каквото и да е.
От личен опит казвам, че така най-много може да се промени човек. Аз лятото на 2009 се промених до неузнаваемост.
Пожелавам ти и на теб промяна към по-добро![]()
И спря да се върти за миг земята..
- промени разбирането си към живота
- живей за себе си,не за другите
-обичай всеки,който заслужава
-прави добро,и ще ти се връща
-не взимай всичко на сериозно
- гримирай се (имаш си годините)
-събирай пари - купувай си хубави ,качествени дрехи,които харесваш(не се съобразявай с ничие мнение!)
-смени стила си
-бъди добра с вашите , особено към баща ти - ще иска гаджето ти!
- ходи на даскало,учи после силно,имай добри оценки
- БЪДИ СЕБЕ СИ!
И НАКРАЯ - ТОВА Е ПЪРВАТА КРАЧКА - ИСКАШ ДА СЕ ПРОМЕНИШ.НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ. Аз също съм в процес на проработване на живота и характера ми XD
И аз навремето бях така, докато не почнах да се бонтувам и да си искам независимостта. Сега единственото нещо, което не съм извоювала е да се прибирам по късно от 10/10:30 вечерта.Първоначално написано от melcho1
![]()
Ако искаш дай си скайпа или някакъв друг начин чрез който да се свържа с тяб. Мога да ти помогна за много неща. Училище, излизания, пазар, да те науча как да се грижиш за тялото си и тн.Пиши на лично!
![]()
Kun min
+1Първоначално написано от Zaritu
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
и аз мисля да започна да градя промянадори утре ще си направя и аз планче с цели,които да следвам стъпка по стъпка..искам да гледам по друг начин на живота,да започна на ново
успех пожелавам и на теб
![]()
Като цяло, да.. обачеее...Първоначално написано от Celence
добре е решила да го напише, тва е първото действие което може да предприеме човек, който е решил да промени нещо, щото само с мислене и фантазии не става.. Така като го напише, вече няма да е само една фантасмагория, ами ще е цел към която да се стреми. Може да ви се струва глупаво, ама действа, когато пишеш, ако знаеш кво пишеш, осъзнаваш написаното.. и после вече е лесно, правиш втората крачка, след тва третата и така докато не постигнеш целта си.. :р