Здравейте.. Аз съм момиче на 17 години от малко селце близо до столицата съм.. Имам доста объркан живот, а толкова искам да постигна Така.. Първо да започна с живота ми .. Живея с по-малкият ми брат, майка ми и баща ми.. Не съм някаква разглезена мамина кукла. Сама чистя в нас.. Сама си събирам пари за дрехи, обувки, учебници, за излизане и т.н. В даскало имам над 90 извинени и то само защото нашите не ми дават да излизам след даскало и немога да се видя с гаджето ми.. Искам да съм отличничка както преди, но това няма да стане ако не ходя на училище.. Искам да отслабна, да обличам елегантни дрехи.. да имам хубава стая.. да се разбирам с нашите.. Искам живота ми да е такъв какъвто си го представям.. Да ставам сутрин с настроение, да отида на училище, там да съм изрядна от всякаде.. Да имам добри оценки.. След даскало да се виждам с приятелят ми, в петък да оставам до по-късно с него.. Да започна да се грижа за външният ми вид.. Да спортувам.. Знам че всичко това зависи от мен.. но просто исках да споделя с някого защото нямам на кого.. С най-добрата ми приятелка говорим само за нейните проблеми.. с другите ми приятелки не мога да разговарям за такива неща.. Смятам да си направя през уйкенда план в една тетрадка.. и да се опитам да изпълнявам всичко както е по плана.. Ако има някой който също иска да промени живота си към по-добро нема ми пише на лично Можем да си помагаме взаимно
И аз навремето бях така, докато не почнах да се бонтувам и да си искам независимостта. Сега единственото нещо, което не съм извоювала е да се прибирам по късно от 10/10:30 вечерта.
Ако искаш дай си скайпа или някакъв друг начин чрез който да се свържа с тяб. Мога да ти помогна за много неща. Училище, излизания, пазар, да те науча как да се грижиш за тялото си и тн. Пиши на лично!