.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

в ново училище

здравейте, от 3-4 месеца съм в ново училище. От начало добре, но в тези няколко седмици само ме дразнят. Неска например ми дарпаха чина - клатиха го. Не се отворени някви ама вече ми писна. Мога да си отворя устат да ги насмета едно хубаво, но не искам да се карам с никой . Това го правят само 2 момичета с другите сме си приятели.
    стремя се да не им обръщам внимание, обаче взе да ми кипва вече.
    та ако някой знае какво да направя да казва...

Град
    in my weird world
    тормози ги , унижи ги...
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ха.. ем ново даскало все пак, може да ти завиждат, да не те приемат, да се дразнят от това, че си приятелка с другите. Ама аз никога няма да стоя и те да ми се правят.. дори да се скарам с другите няма да ги търпя. Кажи им направо закво така се държат.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Убий "противника" с мълчание или... намери подходящите думи, с които да им покажеш, че са идиотки.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си