Първоначално написано от
Chacho

Първоначално написано от
Lucho
Пф...някой да ти е искал мнението ? НЕ. Като започнете да философствате с такива теми, чак изпростявате. Какво самочувствие да имам, ако например, явно или не знам, че не ставам - че нито момичетата ме харесват, нито се харесвам на око...какво ? Голямата превземка ? Вижте ме кой съм ? НЕ ! Не става ! Като нямаш какво да покриваш, за кво ти е покритие?
"За кво ти е самочувствие" искаш да кажеш. Самочувствието не означава да се перчиш с външния си вид или нещо друго. Това е по-скоро позьорство. Да имаш самочувствие означава да си уверен в качествата си, да се уважаваш като личност и да заемеш мястото си в живота. А това да имаш цял живот пред себе си и да се примириш, че че не можеш да успееш, било то в любовта, в някоя мимиолетна връзка, в професионален план, като родител и каквото още се сети човек, е просто жалко. Ненавиждам такава безпереспективност и хората, които имат подобни комплекси са изключително асоциални.
Ама си живеят живота тия хора, нали ? Живи са тук и сега. Света не е само за красивите и напористите, нали? Ако всички бяха напористи, к'во става ? Жабата - според гьола. Иначе не става. И пак ще те питам - ето, хубаво, аз усещам, аз го знам, фактите са такива, че НЯМА НИЩО ЗА ПОКРИВАНЕ, е кажи ми, защо да напъвам да слагам покривало ? Защо ми е тоя гланц, като няма какво да гланцирам ?