.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

към момичетата

Момичета какво искате от едно момче,какво трябва той да има и притежава като качество за да го обикнете и харесате ?Как едно момче привлича вниманието ви ? (кажете от своя гледна точка ,защото съм сигорен ,че всяка има свое лично мнение) Ама честно

Град
    In My Sick Brain <3
    Не мога да търпя глупави хора. (има ного глупави кретени,които не осъзнават,че са глупави)
    =>
    Първото,което не трябва да е - глупав.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Трябва да е забавен. Мил, но не прекалено. Да не ми отнема свободата, защото на това най-много държа. В противен случай показвам най-лошата си страна. Да ме разбира и да споделя [до една степен] моите убеждения. Да е силен характер. Понако ми идват някакви изблици на пълно отвръщение от света и ставам повече от нетърпима. И много други... За тези се сещам сега.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Трябва да е забавен.Мил,но не лигав.Да ме изненадва,да ми има доверие и да не е ревнив.Да не нито "добро" нито "лошо" мом4е,а нещо средно-не някои дет не му пука за мен,но не и такъв дет не ме оставя да дишам.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Collapse8
    Не мога да търпя глупави хора. (има ного глупави кретени,които не осъзнават,че са глупави)
    =>
    Първото,което не трябва да е - глупав.

Супер фен Аватара на kindergarden
    колкото и повърхностно да звучи не мога да устоя на високи момчета.. така де това е първото което ми прави впечатление

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Мм, да е мил, внимателен, да оценява нещата които му давам, да ми вярва, да споделя, да ме уважава и да притежава поне мааалко романтика в себе си. Това е... външността не е от голямо значение.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Няма да кажа, че трябва да е забавен, защото вече се изтърка. По-скоро остроумен : ) Да си знае мястото и да е реалист. Много да си мери приказките, да не ме лъже много(ако може и изобщо ), да е открит и непринуден, винаги да изтъква недостатъците ми и да ме поправя ако греша, да умее да се изонизира и да не е тънкообиден... Айде стига ви толкова : )))

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    колкото и повърхностно да звучи не мога да устоя на високи момчета.. така де това е първото което ми прави впечатление
    и аз така (не само, защото съм висока :Д)
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Първо трябва да знае как да флиртува, за да спечели интереса ми.
    Второ трябва да знае как да се държи с мен, за да спечели доверието ми.
    Трето трябва да успее да ми влезе под кожата, за да се влюбя.
    От там нататък всичко зависи от мен и него, има ли желание, интерес, доверие и любов всичко се постига !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    EeМ да е мил,скромен,ама не чак некъф роб
    да е забавен,да не се влюбва след колко там време в зубърка
    да е нежен,романтичен ама май нема вече романтици
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Първо трябва да знае как да флиртува, за да спечели интереса ми.
    Второ трябва да знае как да се държи с мен, за да спечели доверието ми.
    Трето трябва да успее да ми влезе под кожата, за да се влюбя.
    От там нататък всичко зависи от мен и него, има ли желание, интерес, доверие и любов всичко се постига !

+1
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Мисля,че най-важното е да се държат с нас както тря'а .. тря'а да оценя'а нещата които правим и да ни уважават.. май е т'ва.. толко'а ли е сложно

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Първото нещо, което виждам у едно момче са очите, ако са светли (зелени) ще е супер, ама и кафеви да са не е болка за умиране Да не е надут и повърхностен, да има чувство за хумор и разбира се да съвпадат интересите ни (поне малко)
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Повече от фен
    Ами аз си падам по свалячите
    Но съм харесвала и забавните момчета, не е важно да е някой красавец, харесвала съм и грозни.

"Но съм харесвала и забавните момчета, не е важно да е някой красавец, харесвала съм и грозни."

хех ,поне си честна

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    "Но съм харесвала и забавните момчета, не е важно да е някой красавец, харесвала съм и грозни."

хех ,поне си честна
    хах да хД

Град
    ForSaken city (:
    Да е добър, да е искрен, да ме уважава, да е хубав (не винаги важи) .. да е що годе умен .. (а не някой простак където не знае колко прави 2 и 2) да има чуство за хумор .. и най-важното.. да ме обича, да ме цени и да ме харесва такава каквато съм .. !

п.с.

Ако някой ми намери такова момче да ми пише на ЛС ..

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Да е добър, да е искрен, да ме уважава, да е хубав (не винаги важи) .. да е що годе умен .. (а не някой простак където не знае колко прави 2 и 2) да има чуство за хумор .. и най-важното.. да ме обича, да ме цени и да ме харесва такава каквато съм .. !

п.с.

Ако някой ми намери такова момче да ми пише на ЛС ..

Ооо аз познавам такъвв

бе за всеки си е индивидуално
    ти не бъди толковоа сигОрен, защото ако имаше някъф точно определен модел на поведение, държание или още-повече на външен вид, то тогава щяхме да живеем в ебати скучния свят.. щетеше да бъде лесно - а живота е устроен, да бъде труден .

бъди пич. нека да ти пука за момичетата. бъди загрижен и съпричастен. поддържай външния си вид. ии.. лепни една 24 каратова усмивка на лицето.
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto93
    Да не е надут и повърхностен, да има чувство за хумор и разбира се да съвпадат интересите ни (поне малко)
    + Особено мразя като тръгнат да се фукат

Да има самочувствие, но поне да го покрива и да не парадира с него особено - ти си личи, когато някой си знае цената.
    Да не ме третира като боклук - да ме уважава и пази, да ме подкрепя и т.н.
    Да ми остави свободата ми.... от това най-много страдам в момента.
    Естествено, обичайните - да е умен, с чувство за хумор и да не гледа мрачно на живота

Град
    Пловдив : )
    Ами., определено да не е глупав,да има чувство за хумор и да е мил с мен ... и естествено да ми допада по външност ,но това не е най-важното : )
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Град
    София
    трябва да е атрактивен външно..имам предвид,не няква кифла, предпочитам рапъпи някви такива..но трябва да е внушителен..най-важното е да бъде себе си,а не като повечето целият ден да му минава в правене на някой друг и търсейки само хорското удобрение..да ме ПАЗИ.трябва да се чувствам сигурна с него..да е мил и ДА МУ ЛИЧИ,че има чувства,защото аз имам постоянна нужда да ме уверяват в това,иначе не вярвам..трябва да усеща кога ми се говори, кога ми се лигави и кога искам страаст хах,щото е доста често срещано явление при мен тва да не се случва..да е мил с приятелите ми.
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Трябва да има чувство за хумор(да ме кара да се смея), да е умен(за да си говорим върху различни теми), чаровен, общителен, да ме кара да се чувствам специална. Относно външния вид - добре е да се поддържа(тоест да има прилично тяло) и просто да ми е приятно да го гледам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си